lauantai 27. joulukuuta 2014

Joulun kuulumisia

Joulu on nyt mun osalta tältä vuodelta juhlittu. Toki joulukoristeet pysyvät aina loppiaiseen asti, mutta kuitenkin siirrymme juhlasta lähemmäs arkea. Lomaa on onneksi loppiaiseen asti.



Aatonaattona kävin lenkillä. Lumi narskui mukavasti jalkojen alla. Seitsemän kilometrin jälkeen maistui uunista ulos nostettu kinkku ja joulusauna.



Aatto sujui tuttuun tapaan. Saavuimme aamupäivällä mun vanhemmille. Valmistettiin ruokia, käytiin kirkossa, kuunneltiin joulurauhan julistusta, juotiin glögiä, syötiin, avattiin lahjoja, käytiin haudoilla ja syötiin lisää. Oli mahtava keli. Remyn kanssa oli ilo kävellä pikkupakkasessa. Olin ollut kiltti, koska pukki toi mm. Pari uusinta Muumi-mukia, leffaliput, pipon ja myös toivomani coretex-lenkkarit. Mun pojilta sain kaulakorun. Remy oli aivan innoissaan paketeistaan ja aukaisi myös mun paketit. Höpsö koira <3 Illalla se oli niin väsynyt, että nukahti lahjapanda kainalossa lattialle.




Joulupäivän aamu alkoi yhdeksän kilsan hölkällä kauniissa Naantalissa. Vaikka pakkasta oli 14 astetta, niin oikealla varustuksella tarkeni hyvin. Joulupäivänä ajelimme joulupöytä nro2:n jälkeen tänne Tampereelle anoppilaan, jossa ollaan vielä huominen.





Tapania vietettiin leppoisasti syöden, ylläri. Tänään lauantaina heräsimme aikaisin ja suuntasimme alennusmyynneille. Tällä kertaa etsimme miehelle pukua häihin. Löydettiinkin muutaman tunnin etsimisen jälkeen tosi hieno puku liiveineen ja paitoineen. Päivällä oli ihana syödä jo hiukan kevyemmin. Alkuillasta käytiin juoksemassa yhdessä miehen kanssa reilun kympin lenkki ihanassa pakkassäässä. Illalla maisteltiin vielä joulun viimeinen juustopöytä.



Huomenna suuntaan vielä aamulenkille. Tuli ihan hyvä treeniviikko jouluviikostakin. Kaiken kaikkiaan kilsoja tulee kertymään tälle viikolle noin 37, joten ihan kelpo viikko pyhistä huolimatta. 

Miten teidän muiden joulunpyhät ovat sujuneet?


3 kommenttia:

  1. Kiva joulu teillä. :) blogiin jo kirjottelinkin kuulumiset, mutta onneks tuli täälläkin juostua edes vähän. Huomenna vielä ja tuleekin harvinainen neljän juoksun viikko. Yleensä juoksen vaan 3 ja sit jotain muuta lisäks. Tänään meinasin eka mennä spinniin, mutta kauppareissu ja kummitytön kyläily meni sen ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva rauhoittua arjen keskellä, mutta myös kiva liikkua ihanassa ilmassa.

      Poista
  2. Kuulostaa ihanalle joulunvietot sielläkin! :) Ite tein rentoja lenkkejä ja vähän ryhmäliikuntaa... aika erilainen treeniviikko, muttei selvästi kevyempikään :)! Plaah, mä palasin tänään töihin, nyt pitäisi orientoitua siihen taas!

    VastaaPoista