keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Vuosi 2015- kohti unelmia

Listasin yhteen vuoden 2014 huippukohdat edellisessä postauksessa ja nyt ajattelin raottaa teille (ja itselleni) hiukan ensi vuotta, tavoitteita ja suunnitelmia. Tervetuloa vuosi 2015.


Tammikuu
Uuden vuoden aaton juoksukisa (vaikka onkin vielä joulukuun puolella). Olen melkein saanut miehen puhuttua mukaan. Ilma varmasti ratkaisee lopullisen osallistumiseni. Loppiaisen jälkeen lähden Berliiniin, jossa luistellaan  Cup of Berlin eli muodostelmaluistelun kansainvälinen kisa. Valkulla on kovat odotukset matkasta ja kisasta. Loppukuusta mennään vielä mun työtiimin kanssa hassuttelemaan Manic run- tapahtumaan.

Helmikuu
Muodostelmaluistelun SM-kisat kisataan helmikuun lopulla. Sinne huipentuu tämän vuoden valmennukset. Hiihtoloma on myös helmikuussa ja toiveissa olisi parin päivän lumilautailusetti. Toivottavasti on lunta, jotta päästään hiihtämään. Ja Rempu-murunen täyttää jo kuusi vuotta ystävänpäivänä.

(Kuva viime jouluaatolta. Olimme joulun pohjoisessa. Ihana aattoaamun hiihtolenkki)

Maaliskuu
Reissu Prahaan ja Prahan puolimaraton. Voi että! Odotan tätä jo paljon. Tarkoitus on lähinnä fiilistellä puolikas läpi. Katsotaan, mihin kunto riittää. Odotan kaunista reittiä ja hyvää kannustusta. Sekä tietty kivaa reissua laatuseurassa kauniissa Prahassa.

Huhtikuu
Huhtikuu on mulle varmaan aikamoinen stressikuukausi lähestyvien häiden vuoksi. Bridesilla- hetkiä odotettavissa, ei vais! Aurajoen yöjuoksu on myös huhtikuussa. Viime vuonna mun työpaikka sponssasi mut kisaan. Katsotaan, osallistunko tänä vuonna.

Toukokuu
16.5. varsin moni juoksublogia pitävä laittaa tossua toisen eteen HCR:ssä. Mulle tuo kyseinen päivä tulee olemaan ikimuistoinen. Tiedossa on siis omat häät <3 ja töppöjalkaa laitan toisen eteen kirkon käytävällä. Toukokuu onkin siis yhtä suurta rakkauden kuplaa... Ja kesäloman odotusta!

(sneak peak!)

Kesäkuu
HHM 6.6. ja tuolloin varmaan ekan kerran haluaisin alittaa maagisen kahden tunnin ajan puolikkaalla. Hiukan jopa pelottaa sanoa sitä täällä ääneen, koska aina voi sattua kaikenlaista. Jos kuitenkin pystyn treenaamaan ohjeiden mukaan, niin mun pitäisi pystyä alittamaan kaksi tuntia, vihdoin! Todennäköisesti lähdemme myös  lähes heti HHM:n jälkeen häämatkan osalle yksi. Olemme puhuneet lyhyestä pyrähdyksestä Italiaan, mutta vielä ei ole mitään varmaa suunnitelmaa. Kesäkuun lopussa juoksen myös ekan Paavo Nurmi-maraton tapahtumani. Pääsymaksu sisältyy maratonkouluuni. En vielä ole päättänyt matkaa, mutta todennäköisesti puolikas tulee taivallettua.

(HHM)

Heinäkuu
Hikistä treeniä luvassa. Viime vuonna juoksin aina kolikot taskussa ja pysähdyin pillimehulle tarpeen vaatiessa. Kesäloma kuluu varmasti myös mökkeillessä. Kesällä tykkään myös rullaluistella ja vesijuosta maauimaloissa. Heinäkuussa Taivassalossa, meidän mökkikunnassa, on vuoden kohokohta eli Silak'rysäys, jossa juostaan myös silak'hölkkä. Olen monena vuonna miettinyt osallistumista, mutta toistaiseksi on aina ollut jotain parempaa tekemistä (=Ruisrock!). Josko tänä vuonna...

Elokuu
Vanhenen jälleen. Ja aloitan uusien ykkösluokkalaisten kanssa, jälleen! Uuden lukuvuoden suunnittelun lisäksi elokuuhun sisältöä tuo maraton. Olen jo melko varma, että juoksen ensi vuonna maratonin jälleen HCM:ssa. Olympiastadionille juokseminen on vain niin hienoa ja uusi reittikin kiinnostaa.

(Keltanokkia luokallani taas ensi vuonna)

Syyskuu
Tukholman puolikas. Haastetaan mun vanhan joukkuetoverini kanssa meidän luistelukavereista koostuva kaveriporukka mukaan juoksemaan. Saa katsoa, lähteekö kukaan haasteeseen mukaan... Kiva reissu siitä varmasti tulee taas. Tukholmassa on aina loistava tunnelma. Tampereen puolimaraton kiinnostaa myös, koska anoppila sijaitsee Tampereella. Katsotaan, katsotaan...

Lokakuu
Uuh, lokakuu... Tapahtumien jälkeinen ylimenokausi alkaa. Ei mitään suunnitelmia vielä. Sienestystä varmaan tulee harrastettua.

Marraskuu
Tupla-uuh, marraskuu... Inhokkikuukauteni. Toivottavasti menee yhtä helposti kuin tämän vuoden marraskuu. Pitäisi keksi jotain kivaa marraskuulle tai lokakuulle. Ehdotuksia?

Joulukuu
Häämatkan osa kaksi. Kohde on vielä epäselvä. Ollaan pohdittu sekä Aasiaa että Amerikkaa. Oma lempparikohteeni olisi Bali ja Gilin saaret. Tämä taitaa kuitenkin olla yhteinen päätös ;) Valoon on kuitenkin päästävä.

(Tämä fiiliskuva Thaimaan matkaltamme)

Luvassa on muuten tosi kiva vuosi! Parhaimmillaan pääsen reissuun neljä kertaa ja juoksukisojakin on luvassa riittämiin. Ja tästä puuttuu vielä kaikki arjen ilot ja ystävien kanssa vietetyt hetket. Loka- ja marraskuulle pitää keksiä jotain piristystä. Lisäksi mukaan olisi kiva saada uusi lajikokeilu. Tänä vuonna kokeilin uutena lajina ratsastusta, kuplafutista ja jousiammuntaa.

16 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa sun tuleva vuosi!! Niin paljon juttuja, joita odottaa!! :) Hääpuku näyttää tosi kauniilta! Hääjärjestelyt oli ainakin mulle hiukan stressaavaa aikaa, vaikka sulhasmies oli tosi aktiivisesti niissä mukana. Tsemppiä siis kovasti niihin! :) Sun juoksusuunnitelmat kuulostaa myös hyvältä!! Koitetaan nähdä jossain tapahtumassa ainakin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Olisi tosiaan kiva, jos osutaan samaan tapahtumaan.

      Poista
  2. Hyvältä kuulostaa! Innolla odotan että pääsen lukemaan näistä ja elämään mukana sun vuodessa 2015 :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana postausidea! Ja aika mieletön vuosi on varmasti edessäsi. Tähän onkin hauska palata vuoden päästä ja katsoa mitä on todellisuudessa tapahtunut. :) Mukavaa joulunaikaa. <3

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa niiin huipulta vuodelta! Paljon ihania juttuja, mitä odottaa! :) Hyvää joulua<3

    VastaaPoista
  5. No kuulostaapa kivalle, paljon kisoja ja muita kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tässä kyllä kaikenlaisia tapahtumia ensi vuodelle :)

      Poista
  6. Suosittelen erittäin lämpimästi Balia tai Lombokia sekä Gilin saaria ! Aivan ihana paikka, ja Singaporen kautta oli helppo mennä. Plus että Singapore on nähtävyys jo itsessään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä. Mä haluaisin ehdottomasti Indonesiaan. Mietin juuri Singaporea tai Hong Kongia "väilaskupaikkana", jossa voisi viettää pari päivää.

      Poista
  7. Toimeliaalta vuodelta vaikuttaa sinun tuleva vuotesi. Jään mielenkiinnolla odottelemaan, miten suunnitelmasi toteutuvat :) Hyvää joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin vaikuttaa. Nyt jo tuli lauantaina yksi muutos suunnitelmiin. Ei se onneksi haittaa. Siitä lisää myöhemmin blogissa. Ihanaa joulua myös sinulle.

      Poista