maanantai 13. lokakuuta 2014

Prague half marathon 2015 - here we come!

Whippii! Nyt se on varmaa! Minä ja siippani lähdemme maaliskuun lopussa Prahaan pidennetylle viikonloppulomalla. Lähdemme matkaan keskiviikkona iltalennolla ja palaamme sunnuntaina. Lauantaina on ohjelmassa Prahan puolimaraton! Tuo puolimaraton on minun seitsemäs ja mieheni ensimmäinen puolimaraton.

Olen niin innoissani. Tämä on ensimmäinen yhteinen maratonmatkamme. Toki tarkoituksena on myös tutustua Prahaan ja nauttia lomasta. Kuitenkin tuo juoksutapahtuma tulee olemaan reissun kohokohta.

Prahan reitti on nopea. Sen ennätys on 58.47. Tapahtuma on saanut monena vuonna IAAf road race gold label- arvon. (Tiedot my next run- sivustolta) Osallistuminen maksoi 55 euroa per juoksija. Reitin pitäisi kulkea keskustan alueella ja olla samalla tietynlainen turistikierros kauniissa Prahassa.

Nyt on kyllä kova motivaatio juosta, koska ensi vuoden eka puolikas on jo melko pian. Paineita en meinaa ottaa, mutta uuden ennätyksen haluan Prahassa tehdä. Onneksi maratonkouluun alkaa jo kolmen viikon päästä. Mieheni lähtee varmaan vähemmällä valmistautumisella. Hän on osallistunut aiemmin yhteen kympin kisaan ja sai sieltä ajaksi 41 min. valmistautumatta, joten varmaan hän kellottaa kelpoajan myös Prahassa.

Onko joku teistä osallistunut Prahan puolikkaalle? Olisi kiva kuulla järjestelyistä ym.

P.s. Tämän viikon treenisuunnitelma meni uusiksi. Olen vatsataudissa :(





8 kommenttia:

  1. Voi vitsi, siisti juttu! :) Ulkomailla kisojen juokseminen on kyllä niin hauskaa, kun voi samalla tutustua kaupunkiin ja tehdä sightseeing-kierroksen juoksemalla! Toivottavasti paranet pian, vatsatauti on kyllä niin nihkeä tauti! :(

    VastaaPoista
  2. Odotukset on kyllä kovat fiiliksen ja maisemien suhteen. Tää tauti on kyllä tosi nihkeä, vie voimat moneksi päiväksi. Onnea vielä sulle huippujuoksusta Vantaalla. Teidän ihanat juoksurapsat ovat tuoneet iloa tänne sängynpohjalle.

    VastaaPoista
  3. Paranemisia!
    Kuulostaa ihanalta teidän suunnitelmat! Pitäsköhän munkin koittaa houkutella mies jollekin puolikkaalle kaveriksi, ensin edes täällä kotona. Olis kyllä siistiä juosta joskus ulkomaillakin. Mun haave olis juosta Nizzasta Cannesiin <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja superisti onnea vielä maratoonarille. Mä en saanut omaa miestäni innostumaan kotimaan puolikkaista, joten piti ulkomaille lähteä. Katsotaan, puraiseeko juoksukärpänen häntä vai ei. Nizzasta Cannesiin kuulostaa myös erinomaiselta tapahtumalta. Voi kun olisi rahaa kuin roskaa niin voisi kiertää juoksukisoja ympäri maailmaa!

      Poista
  4. Kuulostaa ihan huipulta!! Tollainen olisi upea kokemus itsellekin jonain päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se hiukan lisämotivaatiota tuo, kun tietää pääsevänsä ulkomaille juoksemaan. Mun haaveissa on mm. NYCin marathon... Jonain päivänä :)

      Poista
  5. Ai että! Praha on suosikkikaupunkini kaikista ja olen haaveillut, että nimenomaan siellä juoksisin ekan puolikkaani, jos joskus! Tiedätkö millainen on alusta? Mietin vaan, kun keskustassa on jonkin verran mukulakiveä, mutta reitti menee varmaan kuitenkin asfaltilla, kun on niin nopea? Tsemppiä treeneihin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä tiedä alustasta yhtään mitään. Uskoisin sen olevan asfalttia. Toivottavasti ei kovin montaa metriä mukulakivillä juosta. Reitti kulkee ilmeisesti joen vartta. Kisasta tulee varmasti ikimuistoinen. Kiva, kun löysit blogiini :)

      Poista