torstai 30. lokakuuta 2014

Oho!


Sain tänään postin mukana Helsinki half marathon- tapahtuman kisapaidan. Ilmoittauduin jokin aika sitten mukaan tähän tapahtumaan. Luin paljon hyvää palautetta viime vuoden HHM:sta ja kun kerran HCR jää multa välistä tänä vuonna, niin ajattelin, että tämä tapahtuma korvaisi sen. ( Tosin tuossa yhtenä päivänä, kun purnasin, etten pääse HCR:lle, niin mies heitti läpällä, että jos juoksen kovaa, niin ehdin just ja just kirkkoon ajoissa juoksutamineissa sanomaan tahdon. Ehkä ei kuitenkaan ;) )

No paita oli iloinen yllätys kotiin tullessa, mutta samalla tajusin jotain. Olen ilmoittautunut tapahtumaan väärällä nimellä! Oho!! Mun sukunimi vaihtuu samana päivänä, kun juostaan HCR enkä lainkaan tajunnut, että mun pitää kesän kisoihin ilmoittautua uudella nimellä. Täytyypä tsekata, jos pystyisin vaihtamaan kisailmoittautumisen nimeä. Tuntuu varmasti oudolta kirjoittaa ekan kerran uusi sukunimi virallisesti.

Eilen tuli postin mukana myös Helsinki city marathon-lehtinen, jossa kerrottiin ensi vuoden HCM-tapahtuman uusitusta reitistä. Se kuulosti kyllä paremmalta kuin tänä vuonna juostu reitti. Ajattelin jälleen tuota tapahtumaa ensi vuoden maraton-juoksuksi ja nyt se jotenkin sai vahvistuksen. Saas nähdä.Ensi vuodelle on muuten tiedossa jo neljä puolimaraa: maaliskuussa Praha, kesäkuussa HHM ja Paavo Nurmi maraton (, jonka ilmoittautuminen sisältyy mun maratonkoulumaksuun) ja syyskuussa Tukholma. Jos kunto kestää, niin haluaisin vielä yhden puolikkaan tähän lisäksi. Kympin matkaakin olisi taas kiva kokeilla vuoden tauon jälkeen. Tämän hetken tapahtulistassa on enää tuo Prahan kisa, jonka juoksen tyttönimelläni ja sen jälkeen tullaan maaliin sitten rouvana. Jännä kevät tiedossa!

Nyt nappaan koirani mukaan ja lähdetään heijastinliivit päällä tuonne pimeyteen hölkälle! Illalla sitten yritetään vaihtaa sitä nimeä kisailmoittautumiseen.

8 kommenttia:

 1. Midnight runille kympille :). Vie se hetken aikaa, että siihen uuteen nimeen tottuu, mutta nopeammin ku oletin :) toivottavasti nimenmuutos onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm.. Hyvä ehdotus tuo midnight run. Se olisi samalla aivan uusi tapahtumakokemus mulle.

   Poista
 2. Jännä kevät tosiaan... ihan kelvollinen syy jättää HCR väliin ;)!

  Multakin jää HCR väliin, koska kaksi päivää aiemmin on Bodom Trail, ja sinne aion kyllä mennä ennemmin! Harmi, että tämä olis ollut viides kerta City Runilla putkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ensi vuonna sitten taas mekin päästään mukaan. Piti ihan googlata tuo Bodom Trail ja sekin vaikutti hienolta tapahtumalta.

   Poista
 3. Oi sulla on paljon juoksutapahtumia tulossa! Innolla jään seurailemaan niihin valmistautumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on joo. Tykkään niiden tunnelmasta, enkä varmasti lähde joka kisaan yrittämään ennätyksiä. Voin ottaa jonkun tapahtuman iisimminkin ja mennä ikään kuin lenkille tapahtumaan :) varmaa on kuitenkin se, että ensi vuonna haluan myös uusia ennätyksiäkin. Kiva, kun jäät seurailemaan.

   Poista
 4. Onneksi juoksutapahtumia mahtuu kesään (ja seuraaviin vuosiin), niin ei tarvitse juosta lenkkareissa kirkkoon :)

  Pitäisi varmaan itsekin alkaa mietiskellä, mihin tapahtumiin haluaisi ensi vuonna osallistua. Jotenkin elän vahvasti vielä tätä kesää/syksyä, kun esim. suunnistuskausi vasta juuri loppui, että ensi vuoden ajatteleminen tuntuu oudolta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joo! Kyllä siinä asmupäivässä on varmasti hässäkkää ilman juoksuaika :)

   Mua jotenkin helpottaa, että on selkeät tavoitteet eli kisat ensi kaudelle jo suunnitteilla. Ja osallistumismaksuissakin säästää pitkän pennin kun ilmoittautuu jo nyt.

   Poista