maanantai 6. lokakuuta 2014

Heijastimet heilumaan!

Täällä rannikolla on tänään käynyt kova tuuli. Asumme meren rannassa, joten meillä tuulee lähes aina. Tänään tuuli on kuitenkin ollut erilaista kuin alkusyksyn lempeän lämpimät tuulet. Se on ollut kirpeää, sellaista, joka menee luihin ja ytimiin asti ja saa nenän vuotamaan. Nyt on siis syksy. Syyslomaakin vietetään ensi viikolla.

Syksyn tulon huomaa myös pimenevistä syysilloista. Metsälenkille en lähde enää iltakuuden jälkeen. Lenkille toki menen, mutta juoksen teitä pitkin. Tilasin viime viikolla asicsin pinkin heijastinliivin XXL-kaupan netistä tarjouksesta (mukaan tarttui hiukan muutakin, niistä seuraavassa postauksessa). Tänään se pääsi koekäyttöön ja oli kyllä tosi hyvä. Ei häirinnyt yhtään juoksua kymmenen kilsan matkalla! Ja varmasti näkyi autoilijoille.Viime talvena ostin clas ohlsonilta valoheijastimen, joka kulkee kätevästi käsivarressa ja takaa sen, että näyn myös muille juoksijoille ja pyöräilijöille. Se on tosi kätevä. Heijastinliivin ja valoheijastimen avulla meitsi on näiden polkujen näkyvin kipittäjä! Töppöjalkaa on hyvä panna toisen eteen syysilloissa, kun on oikeat varusteet.Minkälaisia heijastimia te käytätte pimeällä lenkeillä?


4 kommenttia:

 1. Mä ostin eilen kanssa ton liivin keltasena. Harmi kun en tajunnut aiemmin jo tilata netistä, mutta hyvä hinta oli nytkin esim verrattuna Prismaan. Mulla on ollut kanssa sellanen heijastin, jossa pieniä punaisia valoja, jotka saa vilkkumaan tai vaan palamaan, mutta se ei toimi enää, paitsi perusheijastimena. Täytyy käydä kattomassa tommosta kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sillä hinnalla niin väliä. Aika halpa henkivakuutus se jokatapauksessa on. Tuo valo maksoi muistaakseni seitsemän euroa ja toimii edelleen hienosti.

   Poista
 2. Munkin täytyy hommata joku tuommoinen heijastinliivi! Nyt on niin pimeät kelit, että jalankulkijoiden pitää olla todella näkyviä! Autoillessa sitä huomaa,että oikeesti jalankulkijat ei näy. Turvallisuutta siis kehiin ja liivin hankintaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. Mun kaveri oli ajanut yhtenä päivänä ohitse ja kehui näkyvyytäni.

   Poista