tiistai 20. tammikuuta 2015

Maratonkoulu osa 8

Terveisiä maratonkoulun treeneistä! Jälleen oli tehokas treeni. Mulla kulki tänään tosi hyvin, mikä saattoi johtua siitä, että eilisestä tuli yllättäen lepopäivä. Eilen oli tarkoitus mennä lyhyellä lenkille, mutta tulikin yllättäviä työjuttuja, jotka veivät koko iltapäivän ja alkuillankin, joten siitä ei sitten tullutkaan mitään. Tänään onneksi pääsin taas täysillä juoksemaan.

Tänään meillä oli seuraava harjoitus: 2km kevyttä verryttelyä, 3km aerobisella reipasta juoksua, 3km anaerobisella kovaa juoksua ja lopuksi vielä 2km kevyttä verryttelyä. Mun ryhmällä vauhti oli tänään verryttelyssä noin 7min/km, reipas juoksu noin 6min/km ja kova noin 5min/km. Kovassa juoksussa vikan kilsan sai päästellä täpöllä, joten erkanin ohjaajasta ja juoksin siis alle 5min/km. Jesjes! Koko treenin kulki hyvin ja oli kivaa, mikä on tietysti pääasia.

Treenin jälkeen kotona Tukka sekaisin :)

Ensi viikolla maratonkoulussa on luvassa juoksua ja lihaskuntoa. Mulla on tällä viikolla luvassa juoksua huomenna ja perjantaina. Torstaina on kuntopiirin vuoro ja lauantaina Manic run- tapahtuma. Aika kiva liikuntaviikko aluillaan siis. Kivaa viikkoa teillekin!

9 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvältä! :) täälläkin tossut jo huutelee kaapista juoksemaan mutta sunnuntaina uskaltaa mennä vasta.. tänään kyllä reipas kävelylenkki tehtävä :D osaakohan sitä vaan kävellä enää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tatska on kuitenkin hieno. Ja lepoviikko on aina toisinaan ihan hyvä, vaikka vaikea:)

   Poista
  2. Tatska jäi taas pahasti kesken ja en malttanut olla juoksematta ;)

   Poista
 2. Olipa hyvän kuulonen lenkki, täytyy kopsata! :) Aika pahalta vaan kuulostaa anaerobisella 3 km... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulosti pahemmalta kuin mitä loppupeleissä oli. Ihan hyvin meni :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvältä! Mullakin alkaa pian juoksukoulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä alkaakin. Kiva päästä lukemaan sun kokemuksia myös.

   Poista
 4. Hyvältä kuulostaa!:):) Ps. Voisinko pyytää, että vaihtaisit tuon sun lukulistalta mun blogiosoitteen, kun minä suljin tuon arjen helmihetkiä-blogin ja minut löytää nykyisin täältä juoksuaskeleet.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lukulistalle päivittäminen ajantasalle on ollut jo tovin to do-listalla. Joskos huomenna tai maanantaina viimeistään :)

   Poista