lauantai 17. tammikuuta 2015

Lauantain pitkis

Vihdoin päästiin taas Kristan kanssa juoksemaan. Ennen joulua oltiin vuorotellen kipeitä ja alkuvuodesta oli mulla niskaongelmia, joten yhteisestä lenkistä olikin aikaa. Tänään sitten juostiin senkin edestä. Alunperin lenkin piti olla noin 16km, mutta liukkaudesta johtuen hiukan muutettiin reittiä ja lenkille tulikin matkaa 17,7km. 

Team pinkki- selfie

Lähdettiin Aurajoen rantaa pitkin Koroisten lenkille. Olimme molemmat liikkeellä ilman nastoja ja koska ensimmäinen kilsa muisitti enemmän luistelua kuin juoksua, muutimme reittiä. Tänään sekä juoksu että juttu luisti hyvin. Paikoin oli liukasta, mutta se ei menoa haitannut. Vauhti oli tarpeeksi hidas, jotta molempien sykkeet pysyivät kurissa.

Pinkeillä kengillä juoksee kovempaa :)

Oli kiva taas höpötellä ja lähes parituntinen lenkki meni nopeasti. Pitkiksiä on niin kiva juosta kaverin kanssa. Tälle viikolla mulle on 43 km juoksua. Katsotaan, jaksanko huomenna kisojen jälkeen vielä pikkuisen pyrähdyksen vai en. Lisäksi on tullut tehtyä yksi kuntopiiri ja tietenkin kävelyt Remyn kanssa. Ihan hyvä liikuntaviikko on kasassa siis. Kivaa viikonlopun jatkoa!

9 kommenttia:

 1. Mikä on Koroisten lenkki? :D Mä kävin tänään juoksemassa noin kympin lenkin ja oli kyllä liukas keskustan tuntumassa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koroisten lenkki lähtee Tuomaan sillan alta kohti Halisten siltaa. Mukava hiekka-alusta (tai tänään jääalusta ;) ) ja ihan kuin olisi maaseudun rauhassa, vaikka onkin kaupungin sykkeessä. Mun ehdoton lempparilenkki Turussa.

   Poista
  2. Mennään vaikka joskus yhdessäkin sinne. Olisi kiva kuulla, mitä TOKL:iin kuuluu :)

   Poista
 2. Täälläkin oli tiet jäässä ja ilman nastoja ois mennyt luisteluks.
  Onpa kiva, kun on pitkikselle seuraa, sillon se vierähtää kuin huomaamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen pääkallokeli. Tosiaan tänään meni ihan huomaamattomasti.

   Poista
 3. Oli kiva käydä ja jalat tuntuu hyvältä vaikka oli pitkis pitkästä aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Katalat tuntuu ihan hyviltä.

   Poista
 4. Pitkikset on parhaita kaverin kanssa! Täällä kans oli eilen tosi liukasta. Mä kävin spinnissä ja core ballissa. Juoksin vaan kerran 13k, kerran salilla koko kroppa ja sit toi eilisen setti. Ja paljon kävelyä joka pv. Ens viikolla on vähemmän duunia niin ajattelin juosta taas enemmän. Tosi hyvät viikkokilsat sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Hyvät urheilut sullekin tuli tällä viikolla.

   Poista