tiistai 13. tammikuuta 2015

Maratonkoulu osa 7

Tänään maratonkoulun alkuun puhuttiin joulunajan treeneistä. Mä olin tosi tyytyväinen jouluviikon treeneihin, mutta uuden vuoden jälkeen alkoi vaivat. Onneksi muillakin oli ollut nuhaa ja osalla jopa jalkaongelmia eli en ole kauheasti jäänyt jälkeen. Opettajalle kerroin myös, että sykkeet on hiukan laskeneet ja pystyn juoksemaan PK-sykkeellä kovempaa. Kiva, kun maratonkoulu jatkui taas joulutauon jälkeen.

Keli oli tosi liukas, eikä mulla vieläkään ole nastoja! Nyt kyllä menen ne ostamaan. Irtonastat taidan valita ihan niiden halpuuden vuoksi. Meillä oli ohjelmassa yhteinen kympin lenkki, mikä juostiin noin 6.30 min/ km vauhtia. Oma jaksaminen oli yllättävän hyvä, vaikka tässä olikin pieni juoksutauko. Olisi voinut vielä hiukan jatkaakin. Ja pystyssäkin pysyin!

Huomenna mulla on juoksuvapaa ja treenit jatkuu taas torstaina. Huomenna on kuitenkin luvassa töiden lisäksi paljon ohjelmaa mm. Häämenupalaveri pitopalvelun kanssa, valmennusta ja illalla vielä pieni tuomarikeikka. Ihanaa, kun olen taas kunnossa ja pystyn urheilemaan. Kuvissa tällä kertaa mun Berliinin tuliaiset, lepardi Niket, kävelyyn! Niin mageet! Ja tämän päivän kauppatuliainen, jo kauan odotettu, muumitalomuki.


8 kommenttia:

 1. Ihanat tossut ja ihana muki!:) Elia sekoaisi muumifanina tuosta mukista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elia saattaisi seota myös mun muumimukikokoelmasta :) "muutama" kappale kertynyt tässä vuosien varrella.

   Poista
 2. Ihanat kengät! Mihin häämenuun olette päätyneet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Meille tuli hieman erilainen häämenu, johon ei kuulu pääruokaa lainkaan. Kylmiä lihoja ja kaloja on paljon ja lisäksi erilaisia salaatteja ja juustoja. Lapsille tietysti lihapullat ja muusi :)

   Poista
 3. Ihana muumitalo-muki, tuo munkin on saatava :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi hieno. Odotin sitä jo lokakuusta, kun pongasin sen yhdestä muumimukifanin blogista. Pakko oli saada heti, kun se ilmestyi kauppoihin.

   Poista