lauantai 20. syyskuuta 2014

Ruissalojuoksut

Tänään juostaan Ruissalossa. Tällä kertaa en itse ole mukana ja se on hyvä juttu. Hierojalla yritettiin saada takareittä kuntoon ja huomattiin samalla, että kipu on oikeastaan polvitaipeen takana. Eiköhän se kuitenkin tästä. Lisäksi penikat ovat jälleen ilmoittaneet olemassa olostaan. Kylmä-kuuma - hoitoa siis penikoille seuraavan viikon ajan.

Olen juossut Ruissalossa kolme kertaa. Reitillä on paljon mäkiä, mutta on kiva juosta hiekalla. Kannustajia saisi reitillä olla enemmän. Huolto on aina toiminut hyvin ja toimihenkilöillä on ollut hyvä fiilis.  Ainut pieni miinus on se, että viime vuonna voitin kympin joukkuekisan emmekä saaneet siitä mitään palkintoa tms. Voitto ei oikein tuntunut voitolta. Olisi ollut kiva hehkuttaa sitä joukkuekamujen kanssa.Aion kuitenkin jatkossa taas juosta Ruissalossa, ehkä jo ensi vuonna. Tämän vuoden juoksutapahtumat on nyt juostu. Pian alan suunnittelemaan jo ensi vuoden juoksutapahtuma. Tänä vuonna juoksin yhden kerran 5km, kaksi kertaa puolimaratonin ja kerran maratonin. Ensi vuodella haluan enemmän tapahtumia. Niissä on niin hyvä fiilis!

Onnea kaikille Ruissalossa maaliin juosseilleille!


2 kommenttia:

  1. Moi! :) Kiva kun kommentoit niin löysin tän sun blogin! :) Mä oon kanssa luistellut pienenä viitisen vuotta, ja mietin silloin muodostelman aloittamista, mutta sitten ratsastus vei voiton ja luistelu jäi. Tykkään kuitenkin edelleen luistelusta tosi paljon ja seuraan sitä lajina! :) Tuli mieleen tosta sun polvitaipeen takana olevasta kivusta, ettei olisi it-jänne kipeänä ja säteilee sinne? Reiden ulkosivuja siis rullaamaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kun löysit tänne. Tässä vasta aloittelen bloggaamista ja blogien lukemista. Kiitos reisien huolto-ohjeista. Foam roller on ollut jo jonkin aikaa ostoslistalla ja nyt on sitten hyvä syy ostaa se. Kivaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä puolikkailta palautumiseen!

      Poista