keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Karvainen lenkkikamu

Meillä asuu koira. 5-vuotias, pitkäkarvainen colliepoika Remy on rauhallinen seurakoira, joka kuitenkin innostuu mukaan palauttavalle hölköttelylenkille tai pitkälle metsäretkelle. Remy rakastaa jalkapalloa! Parasta koirassa on se, että se liikuttaa minua joka päivä. Ulkoilutua tulee tietysti myös. Ei auta jäädä sohvalle, vaikka sataisi ja olisi inhottava sää. Oikeanlaisen varustuksen (=coretex) kanssa ulkoilu on mukavaa huonollakin ilmalla.Juoksuharrastuksen tukena koiran kanssa lenkkeily on kivaa, palauttavaa puuhaa. Varsinaisille juoksulenkeille en Remyä ota, koska emme ole kuvauttaneet sen lonkkia emmekä siis tiedä, että onko juoksulenkit suositeltavia vai ei. Kesällähän Rempun kanssa ei muutenhan voi juosta, koska sille tulisi niin kuuma paksun turkin allaRemy on myös usein mukana juoksutapahtumassa kannustamassa yhdessä mieheni kanssa. Tänä vuonna sen on voinut bongata mm. HCR:ltä ja HCM:ltä. Jos ensi vuonna tapaatte Remyn juoksutapahtumassa, niin tulkaa silittämään. Se tykkää rapsutuksista pitkinä kisapäivinä :)

Kuinka moni muu teistä juoksee tai muuten vaan lenkkeilee koiran kanssa?

6 kommenttia:

 1. Moikka! :) Mä juoksen välillä meidän perheen (asuu mun vanhempien luona) sileäkarvaisen noutajan Veetin kanssa, enimmäkseen silloin, kun ollaan saaristossa. Siellä on hiekkateillä ja metsässä kiva juosta, kun ei tartte pitää kiinni koko ajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään eniten juosta Remyn kanssa mökillä, kun se saa olla vapaana.

   Poista
 2. Meiltä ei valitettavasti koiraa löydy :( Tänään tuli lenkkeiltyä n.40kg kuorma rattaissa. Tuli pikkasen hiki, koira vaihtoehto olis ollut mukavempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira tosiaan on myös hyvä "vetojuhta". Tehokastahan se lenkkeily on rattaiden kanssa :)

   Poista
 3. Jes, olipa kiva löytää tämäkin blogi. :) Koiran kanssa suurin osa lenkeistä, kovimmat tavallisesti yksin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit! Koira on kyllä kiva lenkkikamu.

   Poista