sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Ensi vuoden juoksutapahtumia

Tämän vuoden juoksutapahtumat on mun osalta juostu. Loppuvuoden viikonloput menee luistelupainoitteisesti ja kisatapahtumat ovat hiukan erilaisia. On kuitenkin jo aika alkaa miettiä ensi vuotta ja ensi vuoden juoksun kisakalenteria.
Tukholman puolimaratonille ilmoittauduin jo pari viikkoa sitten. Se on hieno tapahtuma ja lähdetään sinne kaveriporukalla. Turusta pääsee niin kätevästi sinne laivalla. Reitti siellä on nopea, joten se on ensi vuonna hyvä paikka hakea ennätystä ja vihdoin sitä kahden tunnin alitusta. Siis jos pysyn terveenä ja pystyn harjoittelemaan hyvin. Muuten menen vain nauttimaan juoksun hurmoksesta.

Lisäksi mua kiinnostaisi juosta keväällä puolikas Berliinissä rai Prahassa ja viettää pidennetty viikonloppu ko. kohteessa. Se olisi samalla ensimmäinen kunnon maraton-matkani. Miehenikin uhkasi juosta elämänsä ekan puolikkaan, jos päätämme reissuun lähteä. Yritetään puhua vielä kaveripariskuntaakin mukaan. Onko jollain kokemuksia näistä tapahtumista?

Suomessa olisi tarkoitus juosta toki myös. HCR jää väliin, koska sille päivälle osuu isot pirskeemme. Helsinki Half Marathon sen sijaan kiinnostaa. Minkälaisia kokemuksia viime vuoden kisasta teillä on? Maratonin aion juosta myös. En vain vielä ole päättänyt, että missä tapahtumassa.

Maratonkoulumaksuuni sisältyy osallistuminen Paavo Nurmi maraton- tapahtumaan. Varmaan lähden puolikkaalle sinne. Se onkin ensimmäinen Paavo Nurmi marathon- tapahtumani. Hiukan jännittää se ajankohta. Yleensä silloin on aina ollut todella kuuma päivä.

Alkuvuodesta on osallistun vähän epävirallisempaan juoksutapahtumaan työtiimini kanssa. Luvassa on siis Manig run Turun Kupittaalla. Odotan tältä tapahtumalta hauskanpitoa juosten. Väriestejuoksu jäi tänä vuonna väliin, mutta ensi vuonna haluan mennä sinnekin. Lisäksi Tough Viking- tapahtuma kiinnostaisi.

Aloittelen vasta tätä bloggaajan uraa. Olen nähnyt muissa blogeissa hienoja ylätunnisteita, joista pääsee esimerkiksi katsomaan juoksuhistoriaa ja tulevia tapahtumia. Yritän myös luoda itselleni sellaisen. Osaako joku neuvoa minua tässä? :)Kuvituksena tunnelmia Masku marathon- ja HCR- tapahtumista

3 kommenttia:

 1. Moikka! Paljon kivoja tapahtumia sulla suunnitelmissa ensi vuonna! :) Tapahtumat on kyllä siitä kivoja, että ne motivoi treenaamaan ja pitämään juoksukuntoa yllä :) Mä en vielä ensi vuodelle ole lyönyt lukkoon mitään muuta kuin HCR:n, sinne mennään tietysti, jos vaan kaikki on kunnossa. Eiköhän niitä muitakin tapahtumia ilmesty kalenteriin, kun vähän lähemmäksi ensi vuotta mennään ja selkiää muut suunnitelmat :) Kivaa juoksusyksyä! Ps. kannattaa googlesta katsella bloggerin ohjeita ylätunnisteiden tekemiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt vasta katoinkin, että oot saanut tehtyä jo ton ylätunnistepalkin, hyvähyvä :)

   Poista
 2. Juu, niin sain! Kun on kunnolla aikaa ja malttia paneutua tähän blogin kehittämiseen, niin kaikkea löytyy näemmä. HCR:ssa on kyllä hyvä tunnelma :)

  VastaaPoista