maanantai 27. huhtikuuta 2015

Sokerihiiren piina

Olen ollut koko huhtikuun ilman sokeria. Oikeastaan aloitin sokerilakkoni jo maaliskuussa, Prahan jälkeen. Siellä söin puolikkaan jälkeen jätskiannoksen, joka oli viimeinen sokeriannokseni. Siinä oli sekä suklaa- että vaniljapallo, mansikoita ja suklaakastiketta. Sokerilakkoni on jäljellä vielä 19 päivää.

Aloitin lakkoni, koska haluan näyttää hyvältä hääpäivänä. Iho onkin ollut suht hyvässä kunnossa ja vatsa ei ole ollut turvonnut. Olen voinut hyvin. Silti kaipaan sokeriannoksia. Erityisesti mielessä ovat pyörineet irtokarkit ja letut sekä tietysti suurin herkkuni jäätelö!





Olen ylpeä, että olen pystynyt tähän lakkoon. Opehuoneessa olevat pullat on ollut varsin helppo sivuuttaa. Eilen vauvajuhlilla oli hyvännäköistä kakkua, mutta pysyin lujana. Tiukkaa teki pääsiäisenä kieltäytyä pupuneidin pääsiäisrakeista ja kindereistä. Heikko hetki tulee varmasti lähipäivinä taas, kun Rempun ja mun päiväkävelyn varrella oleva jäätelökioski avautuu tai kun naapurissa paistetaan vappumunkkeja.

Häidemme jälkeisenä sunnuntaina aion ostaa ison pussin irtonamuja ja ystävääni beniä ja jerryä! Ensimmäiset sokerit (, jos hääkakkua ei lasketa) rouvana. Silloin voin todeta, että hieno suoritus. Elämä on kuitenkin liian lyhyt tuhlattavaksi, joten kesällä aion useasti tilata suklaapallon aitoon vohveliin koiraa ulkoiluttaessa. Ja juoksukin kulkee varmasti paljon paremmin, jos on tankannut sinisellä suklaalla.

Onko joku teistä lukijoista minua vahvempi ja elää kokonaan ilman sokeria?

14 kommenttia:

  1. Hei!
    Hienoa! Nauti sitten hääkakusta oikein kunnolla! =)
    Täältä ei vahvempaa ainakaan löydy... Viikonloppuna kun munkkiakin tuli syötyä (kelpaako selitykseksi, että oli äidin oma tekemää?) Niin, ja en erityisemmin edes pidä munkista! Hyvä minä!!!

    Mukavaa viikkoa sinulle!

    http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin! Itsepaistetut munkit ovat niin hyviä. Kivaa viikkoa sinullekin!

      Poista
  2. Hienoa! Mä en todellakaan elä ilman sokeria. Pitäs kyllä taas vähän vähentää ja pienentää mahamakkaraa mutta just nyt ei huvita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahamakkara kertoo vain hyvästä elämän laadusta. On mullakin sellainen, vaikka ilman sokeria olenkin ollut.

      Poista
  3. Hyvä Hanna! :D Vaikka toki sulla oli pointtia, että häiden jälkeen alat taas nauttia sokerista.. se on ihan oikein, kunhan pysyy kohtuudessa! Mä en ainakaan vois enkä haluaiskaan olla ilman... ;) T. toinen sokerihiiri, jonka mielestä jätski on maailman parasta herkkua :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se munkin mielestä on. Kohtuus kaikessa. Kyllä jäätelö kuuluu kesään. Kivaa viikkoa Hanna.

      Poista
  4. Mä oon kerran ollut vuoden ilman karkkia, mutta sitten aloitin taas eikä samanlaista itsekuria enää löydy. Eikä kyl tarviikaan. Herkuttelu on ihanaa kunhan se tosiaan pysyy kohtuudessa. Mutta toki tuon kaltaisen lakon ymmärrän. Sitten hääpäivänä kakku taatusti maistuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuosi, Vau Satu! Mä en ikinä pystyisi vastaavaan. Kakku maistuu ihan varmasti.

      Poista
  5. Vautsi, hieno suoritus! Ite syön aivan liikaa sokeria enkä voi kuvitellakaan olevani ilman sitä. Yritän vähän väliä rajoittaa herkuttelua, koska muuten vetäisin karkkia joka päivä ja silloin ei oikea ruokakaan maistu! Kokonaan ilman sokeria en voisi elää, mutta jonkinlainen kultainen keskitie olisi löydettävä. Sokeriövereistä tulee vaan paha ja turvonnut olo eikä lenkkikään meinaa kulkea :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kultainen keskitie on munkin tavoite. Jos ei kesällä vetäis ihan jokaisena päivä sitä jäätelöä.

      Poista
  6. Ihan supersaavutus kyllä ja täällä yksi heikompi! :)

    VastaaPoista
  7. Kokeile joskus banaanilettua pahimpaan karkkihimoon ja ihania marjoja päälle! Toimii!! :)
    Mulla on just 6 viikon karkkilakko menossa, kunhan puolikas on ohi 6.6, niin sitten saa taas vähän herkutella :) Tsemppiä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Banaaniletuilla syödään meille melkein joka sunnuntaina aamupalaksi. Ne ovat hyviä. Ollaankohan menossa samaan tapahtumaan 6.6.? Tuletko HHM:lle?

      Poista