sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Ja taas kisataan!

Kristan houkuttelemana innostuin kisakympin juoksemisesta Masku Maraton-tapahtumassa. Kun vielä blogin kautta sain yhteistyön kyseiseen tapahtumaan, niin homma oli selvä. Se tarkoittaa sitä, että viikon päästä juostaan taas lappu rinnassa (tai mahassa, jossa mä yleensä numerolappuja pidän). Vuorossa on tälle kertaa siis 10 kilometrin matka.

Tykkään juosta kisoissa, koska niissä on niin hyvä fiilis. Kaikkiin kisoihin en lähde hampaat irvessä, vaan jossain tapahtumissa käyn nauttimassa tunnelmasta ja juoksusta. Masku tulee olemaan sellainen kisa. Tosin ei mulla mitään kympin uutta enkkaa vastaan ole, mutta aikatavoitetta en itselleni laita.

                                                   (Edellisen Masku Maratonin kympin lähtöalueelta)

Olen juossut Masku Maratonissa kympin kerran aiemminkin ja silloin erityisesti kisan aikainen ja jälkeinen huolto pelasi hyvin. Reittiä en kunnolla muista, mutta yksi pidempi nousu taisi matkalla olla. Odotan rentoa kisajuoksua ja leppoisaa tunnelmaa ensi sunnuntailta.


                                                   (Edellisen Masku Maratonin maalista)


Alkavalla viikolla ajattelin juosta ihan normaalisti, vaikka onkin kisaviikko. Perjantaina lähdimme Tampereelle, jossa tein VK-harjoituksen miehen siskon miehen kanssa ja mentiinkin paikoitellen ihan lujaa tahtia, kun oli hyvä kirittäjä. Lauantaina mulla oli hääpuvun viimeinen sovitus ja se istui päälle täydellisesti. Nyt puku on vaatehuoneessa odottelemassa toukokuuta. Tänään olin juoksemassa reilun kympin ja huomenna olisi suunnitteilla toinen mokoma. Maratonkoulussa meillä onkin ensi viikolla testijuoksukerta.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

8 kommenttia:

 1. Oi joi, kuulostaapa hyvältä, pääset taas kisaamaan :) tsemppiä juoksuun!

  VastaaPoista
 2. Niin kiva kun lähdet!:) helpottaa alkujännää kun on tuttu mukana! Ajattelin mennä to vikan lenkin ennen maskua, lähekkö mukaan? Joku rento 8-10?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva mennä "yhdessä", vaikka juostaankin eri matkat. Torstaina en pääse, kun mulla on töitä klo 19 asti. Vanhempainiltoja ja uutta OPS:a.

   Poista
 3. Jee, kivaa! Lappu rinnassa (tai mahassa :)) juokseminen on aina hauskaa ja tuo erilaista fiilistä hommaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on! Itse asiassa sä annoit mulle hiukan pontta tähän asiaan, kun viime vuonna kirjoittelit, että joskus juokset kisoissa vain niiden tunnelman takia. Ei aina tarvitse mennä hampaat irvessä. Kiitos siis!

   Poista
 4. Aika lyhyen ajan sisällä juokset kaksi kisaa, mutta mikäs sen parempaa! Kisoissa on hyvä fiilis eikä niihin tarvitse aina lähteä yrittämään enkkaa verenmaku suussa monen kuukauden treeniohjelman päätteeksi. Tässä itelläni vielä tekemistä, joten nostan sulle hattua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyessä ajassa tosiaan, mutta rennolla mielellä. Katsotaan, miten onnistun rento juoksu-tavoitteessani :)

   Poista