sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Haaste kavereille

Tänään kerron teille ystävilleni keksimästäni haasteesta:

Meitä on jäänyt reilun kymmenen tytön porukka vanhoista luisteluajoista. Nuo kaverit olivat silloisia joukkuekavereitani ja jo silloin hyvin tärkeitä ystäviä. Nykyään he ovat parhaita ystäviäni. Elämäntilanteet ovat muuttuneet. Yhdessä ollaan kasvettu myös luistelun jälkeen. Osalla on jo lapsia ja perhe, mutta ystävyys on säilynyt.Ensimmäisen puolikkaan olen juossut kahden luistelukaverini kanssa. Viime vuonna olin Tukholmassa yhden joukkuekaverini kanssa juoksemassa. Muuten nämä ystäväni eivät ole juoksemisesta innostuneet. Olen ainut laatuani ;) Tukholmassa keksimme, että haastamme koko ystäväporukan juoksutapahtumaan. Ideana oli ensin Tukholman puolikas, mutta koska siihen osuu yhteiset, tärkeät juhlat niin tapahtuma vaihtui Tarto marathon- tapahtumaan. Se sopiikin paremmin, koska kolme ystävä saa lapsen kesällä ja Tartossa on tarjolla myös lyhyempi, 10km matka.

Askartelimme asiaan kuuluvat passit, joissa on 20 kohtaa, joista kerätään passiin tarroja. Joka kuukausi järjestetään yksi yhteislenkki. Lisäksi maratonmatkalla on erilaisia suorituksia, joista tarroja voi ansaita. Passin pääidea on yhteiset lenkit ja yhteinen juoksutapahtuma, vaikka eniten tarroja kerännyt voittaakin tämän haasteen. Tarton puolikas on mun tämän vuoden viimeinen juoksutapahtuma lokakuussa. Nähtäväksi jää, kuinka moni ystäväni juoksee sen kanssani. Haaste on ainakin heitetty! Tänään oltiin taas Kristan kanssa juoksemassa. Krista on muuttanut bloggailemaan Fitfashionin alle (http://runawaymama.fitfashion.fi). Yhteislenkkimme päätti mun tähän mennessä parhaan juoksuviikon. Kilsoja kertyi  noin 70, jotka koostuivat mm. Kahdesta pitkästä, kahdesta kympistä ja veto- ja palauttelutreeneistä. Samalla asetin itselleni jälleen yhden haasteen tälle vuodelle. Haluan juosta yli 100 kilsan viikon. Nyt kuitenkin valmistaudun uuteen työviikkoon. Ensi viikonloppuna kisataan viimeiset muodostelmaluistelukisat tälle kaudelle kun taitellaan SM-mitaleista. Seuraavaan lomaan on aikaa neljä ja puoli viikkoa. Se tarkoittaa sitä, että tämän vuoden ekan puolikkaan starttiin on aikaa alle viisi viikkoa. Praha, täältä tullaan! 

7 kommenttia:

 1. Apua, Praha lähestyy ja se todellakin on jo kohta :) Toivotaan hyviä kelejä.

  VastaaPoista
 2. Oot sä hurja mimmi :) mulla meni nipinnapin 40km rikki viime viikolla :)

  Kiva tuo banneri! Nähdään keskiviikkona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin sain aikaiseksi askarrella sellaisen. Ei ollut niin vaikeaa. Tuo on tuollainen harjoituskappale. Täytyy jossain vaiheessa kuvailla oikein kunnolla ja tehdä sitten hiukan hienompi.

   Poista
 3. Onpa kertynyt kilometrejä! Kiva 100 km tavoite, tuohon lähden itsekin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Katsotaan, kumpi saa ensin kasaan 100km/vko :)

   Poista
 4. Hihiih onpas hauska haaste!:)

  VastaaPoista