lauantai 15. huhtikuuta 2017

Uudet tossut, jei!

Hyvää pääsiäistä kaikille! Ulkona keli ei ole kovin keväinen. Äsken käytiin koiran kanssa lumisateessa(!!!) lenkillä. Siitä huolimatta mulla on ollut tosi keväinen mieli jo pari päivää. Kevät on mun lempparivuodenaika ja aion nauttia luonnon heräämisestä.

Pääsiäistä vietetään rauhallisesti kotona. Tehdään hiukan hommia, mutta myös nautitaan toistemme seurasta. Muutamia sukulaisia ja kavereitakin saadaan kylään. Tänään käytiin kolo perheen voimin kaupungilla. Meille sellainen on tosi harvinaista, kun ei yleensä koko perheenä luuhata kaupoissa. Koti sai uutta sisustustavaraa ja urheilukaupan alekampanjasta otettiin ilo irti. Minä ostin uudet juoksukengät ja mieheni sekä juoksukengät että vapaa-ajan lenkkarit.

Omat tossuni on jo minulle tutut Adidaksen Adios Boostit. Niistä on tullut mulle ihan luottokengät. Edelliset olivat tulleet tiensä päähän ja tiesin heti, että samanlaiset olisi taas saatava. Kävipä vielä erinomainen tuuri, kun juuri minun kokoni oli vielä edelliskauden poistossa ja kengät olivat suorastaan naurettavan halvat. Pienestä jalasta on hyötyä!! Minua ei yhtään haittaa, että kengät eivät ole uusimmat mahdolliset. Nyt kelpaa taas kerätä kilometrejä. Huomenna illalla onkin testilenkin aika.Miehelle ostettiin New Balancen 1500 V3-kengät. Ne olivat saaneet juoksijalehden kenkätestissä hyvän arvostelun ja olivat myös hyvässä tarjouksessa. Varovasti mieheni myös puheli, että josko hänkin lähtisi johonkin juoksutapahtumaan. Se olisi kivaa!


Nyt kelpaa taas juosta! Ennen kuin jatkan pääsiäisen viettoa haluan vielä kertoa teille yhdestä huikeasta jutusta! Meillä jäi mun työpaikalta kuusi mun työkaveria myös äitiyslomalle viime syksynä. Yhdessä me olemme treffailleet useasti vauvojen kanssa. Keksittiin sitten tehdä myös yhdessä tehdä hiukan hyvää. Yhdessä keräsimme 1271 pääsiäismunaa ystäviltä, sukulaisilta ja tutuilta Facebook-tapahtuman avulla ja lahjoitettiin nämä pääsiäismunat Brother Christmasin avulla TYKS:n lapsipotilaille. Ehdottomasti yksi hienoin juttu, jossa olen ollut mukana. Lisää tästä ja muusta Brother Christmasin toiminnasta löydät hänen facebook-sivuiltaan. Tästä hommasta tuli niin hyvä mieli, että uskon hymyileväni vielä monen vuoden päästäkin tätä muistellessa.


Hyvää ja rauhallista pääsiäistä kaikille!1 kommentti: