sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Onnistunut treeniviikko

Vihdoin saan kirjoittaa postauksen, jossa on kyseinen otsikko! Tällä viikolla olen pystynyt tekemään kaikki suunnittelemani treenit ja olo on tyytyväinen. Tämä ei ole ollut itsestäänselvyys kaikkien sairastelujen vuoksi ja siksipä otan tästä nyt huumaa.

Maanantaina juoksin 8km:n PK-lenkin. Mun PK-vauhti on vielä hidasta. Pääasia, että sykealue on oikea. Tiistaina maratonkoulussa oli kunnon rääkki vetotreenin merkissä ja olo treenin jälkeen oli ihanan poikkinainen! Keskiviikkona ja sunnuntaina juoksin sitten vielä PK-vauhtista lenkkiä seitsemän kilsaa kumpanakin päivänä. Matkat olivat lyhyitä tällä viikolla, mutta ekaa kertaa pitkään aikaan neljän treenin viikko! 

Juoksun lisäksi viikkoon sisältyi kaksi maininnan arvoista kävelylenkkiä. Vaunulenkki Kristan ja meidän tyttöjen kera oli piristävä. Perjantaina nappasin tytön rintareppuun ja suunnattiin luontopolulle Ruissaloon, jossa vietimme kaverin babyshowereita tällaisella retkellä. Maisemat olivat upeita. Reippailun jälkeen tietysti grillattiin makkarat ja syötiin eväitä. Rintareppulenkit on nykyään jo aika raskaita, kun meidän 9kk-ikäisellä tytöllä on painoa 8kiloa. 

    Upeat joutsenet Ruissalossa

    Minin lenkkarit <3


Treenirytmi on löytynyt. Nyt kun pysyttäisiin kunnossa ja pystyisin pitämään tätä tahtia Paavoon asti! Oikein mukavaa uutta (treeni)viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti