lauantai 24. lokakuuta 2015

Täällä taas!

Honeymoon on nyt vietetty. Kotiin palattiin keskiviikkona illalla ja pari päivää ehdin olla jo töissäkin ennen viikonloppua. Matka oli ihana! Kunnon irtiotto syksystä ja arjesta. Näin levännyt en ole pitkään aikaan ollut.

Häämatkamme siis suuntautui Karibialle, Aruballa ja Curacaolle. Ensimmäiset viisi päivää vietimme Aruballa, jossa oli kilometreittäin valkoista hiekkarantaa ja turkoosia vettä. Joka aamu aloitimme päivämme 1-1,5 tunnin lenkillä rannalla ja se oli kyllä ihan parasta. Juostiin ja käveltiin paljain varpain. Yhtenä päivänä kävimme snorklaamassa toisen maailman sodan aikaan upotetuilla tankkereilla katamaraanilla. Curacaolla pääurheilulajimme oli uinti. Hotellialueella oli 50metrin allas, jossa uimme joka päivä matkaa. Innostuin harjoittelemaan vapaauintia, mutta ihan vielä se ei suju niin hyvin, että kannattaisi triathlonista haaveilla, joskin pieni uintikärpänen puraisi :) Lisäksi snorklasimme hotellin rannan laguunissa värikkäiden kalojen ympärillä. Ikimuistoisia elämyksiä oli mönkijällä toteutettu saarikierros ja uinti delfiinin kanssa. Koko reissun saimme nauttia ihanasta auringon paisteesta ja hyvästä ruuasta. Ihan mahtava kymmenen päivän loma parhaassa seurassa.







Parhaillaan on menossa aivan kamala jetlag! Viime yönä uni tuli puoli neljä ja aamulla en meinannut saada silmiä auki yhdeksältä. Onneksi ulkona on tänään ihana syksyinen keli. Täällä Kaarinassa juostiin tänään Kaarinan syysmaraton, jonne lähdin koiran kanssa kannustamaan tuttuja. Juoksemassa oli kavereita maratonkoulusta ja juoksukaverini Krista. Rempun kanssa kannustimme melkein pari tuntia juoksijoita. Kympillä tehtiin naisten rataennätys, mutta yleisesti moni vakutti pettyneeltä suorituksiin ja oli paljon keskeyttäneitä. Maalissa en nähnyt montaa onnellista tuuletusta. Tottakai pettymys kuuluu myös tähän lajiin ja aina ei voi onnistua. Näin kävi myös muutamalle minun tutulleni tällä kertaa. Heidän pettymystään seuratessa osasin taas olla hyvin kiitollinen omasta onnistuneesta kisakaudesta, joka ei sisältänyt yhtään huonoa kisaa, vaikka huonoja harjoituksia olikin monia. Kisaturistina oli kuitenkin kivaa olla. Juoksukisoissa on aina ihan omanlaisensa fiilis :)






Maratonkoululaisten kanssa jutellessa tulin myös tehneeksi sen päätöksen, että lähden mukaan maratonkouluun myös tänä vuonna. Olen pohtinut osallistumista pitkin syksyä, koska meillä on aluillaan talon rakennus- projektia ja muuta, mutta päädyin nyt kuitenkin siihen, että osallistun kouluun. Valmentajan kanssa olen asiasta myös jutellut ja hän on valmis tekemään minulle ohjelman, joka sopii yhteen muun elämäni kanssa. Maratonkoulun saan vielä "luokan kertaajana" aika paljon halvemmalla, joten hintakaan ei ole paha, vaikkei ihan täysillä pystyisi kouluun osallistumaan. Parasta maratonkoulussa on tiistain yhteistreenit ja mukavat porukka, jonka kanssa voi jakaa niin hyvät kuin huonotkin juoksujutut. Pari viikkoa vielä ja sitten sekin alkaa.

10 kommenttia:

  1. Oijoi, onpa ihania kuvia! Taatusti oli upea reissu! Tsemppiä jetlagin selättämiseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä. Viime yönä tuli vedettyä vahingossa 11 tunnin yöunet, joten eiköhän tämä tästä :)

      Poista
  2. Oi kun ihanan kuuloinen loma <3 Kiva kun olit kannustamassa , teki pettymyksestä hiukan lievemmän kun oli kavereita vastassa. Todennäköisesti pääsen tiistaina lenkille yhdessä, ei mun jalat oo lainkaan kipeänä, kaikki kipu vatsassa kramppien jäljiltä. Hah

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jotain hyvää siinäkin juoksussa, jos tiistaina päästään yhdessä lenkille ;) ollaan yhteydessä siitä.

      Poista
  3. Oi vitsii, teidän honeymoon kuulostaa aivan ihanalta! <3 Ja toi jetlagi tännepäin on kyllä aina viheliäinen..välillä ihan kamala ja toisinaan taas selviää tosi vähällä! Toivottavasti pääset rytmiin pian! Kivaa, että jatkat maratonkoulussa, kun tykkäsit siitä niin paljon ja oot saanut hienoja tuloksia sen avulla! :) Mukavaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihana loma. Karibia yllätti kyllä positiivisesti. Jetlag on kyllä viheliäinen. Nukuttiin viime yönä vahingossa 11 tuntia. En edes muista, koska niin olisi viimeksi käynyt.

      Kauan mietin maratonkouluun osallistumista, mutta nyt olen jo taas ihan innoissani siitä. Se on hyvö tuki ja motivaattori treeniin. Ja tuloksetkin ovat sen avulla nousseet.

      Poista
  4. Aivan ihanan näköistä! <3 Kuulostaa tosi huipulle honeymoonille! Ja voi vitsit, toi uima-allas tuolla auringonalla.. kyllä siinä kelpaa matkaakin uida eikä vain lillua. Huh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihana loma. Varsinaisesti uimiseksi sitä ei ehkä voinut kutsua, mutta räpiköintiä tuli harrastettua. Pitäis mennä uimakouluun opettelemaan kunnon tekniikka.

      Poista