sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen Paavo Nurmi Maraton

Terveisiä Roomasta! Ei tainnut olla ihan optimaalisin palautumisviikko. Mittari kohosi koko viikon yli kolmenkympin hellelukemiin ja jalat olivat turvoksissa. Syötiin pastaa ja pizzaa aivan sairaasti. Se oli niin hyvää! Ja tietysti jäätelöä!! Italialainen jätski on maailman parasta. Mutta loma oli kiva ja hiilaritankkausta tuli harjoiteltua.Juhannusviikolla palattiin takaisin harjoitusruotuun. Juoksua tuli yhteensä 44 kilometriä ja juostua tuli myös juhannuksena mökillä. Muuten juhannusta vietettiin melko rauhaksiin mökillä paljuillen ja syöden. Juhannuksen kohokohta oli lauantaina, kun kuulimme kummityttömme syntyneen. Pieni juhannusruusumme <3 Itsetehty peittokin valmistui lahjaksi juuri sopivasti.Ensi lauantaina juoksen taas tapahtumassa. Tällä kertaa vuorossa on elämäni eka Paavo Nurmi maraton. Syystä tai toisesta en ole aiemmin osallistunut tähän hienoon turkulaiseen tapahtumaan, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Paavon osallistuminen kuuluu maratonkouluumme, joten mukana on paljon tuttuja kasvoja. Itse starttaan puolikkaalla. Lähden taas ilman tavoitetta matkaan (tai jos sitä taas alle kahden pääsisi...). Jännä nähdä, miten olen palautunut kisakuntoon HHM:lta.

Paavon myötä myös maratonkoulu vetelee viimeisiään. Luvassa on vielä huomiset treenit ja ensi viikon päättäjäiset. Sitten jatkan harjoittelua "itsenäisesti" maratonia varten. Valmentajamme Pekka Lehtinen on kyllä luvannut auttaa minua kesän läpi. Virtuaalivalmentaja siis jää, vaikka varsinainen koulu loppuukin. Kirjoittelen vielä erillisen postauksen maratonkoulusta ensi viikolla.

Nyt kuitenkin nokka kohti Paavoa ja valmistelevaa viikkoa. Valmistavat treenit suoritan pitkästä aikaa Kristan kanssa, joka juoksee Paavolla ekan maratoninsa. Olen jo nyt kade hänen finisherpaidalleen ;)


3 kommenttia:

  1. Aika herkullinen hiilaritankkaus, nam! :) Itselläkin ensimmäinen Paavo Nurmi edessä, tosin vain 10km. Kiva kuulla enemmän tästä maratonkoulusta ja tsemppiä valmistavalle viikolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muitakin Paavolle tulijoita, mahtavaa. Onko sullakin eka Paavo? Maratonkoulu on ollut todella hyödyllinen ja tehokas. Tuloksetkin puhuvat sen puolesta. Tsemppiä sulle kisaan!

      Poista