sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Party Hard!!

Tämä viikonloppu alkoi kuin mikä tahansa muukin viikonloppu. Perjantaina kävin juoksulenkillä. 12 km kiihtyvällä vauhdilla sujui kivasti. Lauantaille oli luvassa lyhyt palauttava lenkki ja sunnuntaille Supertreenit Naantalissa. Olin valinnut Supertreeneihin juoksuaiheiset tunnit. Liput Supertreeneihin olin saanut Sadulta Askel Askeleelta- blogista.

Lauantaina aamulla suunnitelmat kuitenkin vaihtuivat, kun kaasoni ja siskoni saapuivat ennen yhdeksää hakemaan minua omiin polttareihini. Yllätys oli kyllä täydellinen. Taisin ensimmäisen tunnin olla melko pihalla ennen kuin tajusin, mitä on tapahtumassa.

Viikonloppu oli ihan mahtava. Jälleen kerran voin todeta, että mulla on kyllä aivan käsittämättömän ihania ihmisiä ystävinä. Ohjelma oli kivaa: kaasoni kyllä tuntevat minut. Aamubrunssin jälkeen pääsin elämäni ekalla thaiboxing-tunnille, jossa kamppailin kaksinkertaista maailman mestaria vastaan. Huikea laji. Mulla sattuu nyt joka paikkaan sen jäljiltä. Kolmen minuutin vapaaottelu voi muuten tuntua lähes puolimaratonilta. Lisäksi valmistin ravintolakokin ohjeistuksella gourmet-ruuat porukalle ja lypsin lehmää ja hoidin lampaita ja kanoja. Ilta kului saunoessa ja yö karaokea laulaessa ja bailatessa vanhassa luistelumekossa mökillä yön(aamun)pikkutunneille.

Ihan paras viikonloppu! En olekaan pitkään aikaan oikein kunnolla juhlinut, joten tänään on ollut hiukan "eilinen" olo. Väsyttää, mutta en malta nukkua, kun vaan fiilistelen viikonloppua. Olo on tosi onnellinen, rakastettu. En tiedä johtuuko väsymyksestä vai mistä, mutta olen ollut hiukan liikuttunutkin tästä kaikesta.

Arvatenkin siis Supertreenit jäivät tältä viikonlopulta väliin :( Nyt pitäisi henkisesti valmistautua huomiseen työpäivään ja alkavaan viikkoon. Mitenköhän se onnistuu tämän kaiken jälkeen? Huomenna on muuten tasan kaksi kuukautta häihin. Tämä neiti on nyt valmis rouvaksi. En malta odottaa!!
6 kommenttia:

 1. Kuulostaa täydelliseltä päivältä :) ( ja yöltä ;) )

  VastaaPoista
 2. Hei! Yllätykset ovat ihania! Kuulosti polttarit hyvälle! =) Onneksi juoksemaan ja treenaamaan pääsee usein, polttarit vain kerran!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta. Äkkiä se 2 kk menee myös ja sitten oletkin jo rouva :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloinen ylläripolttariviikonloppu!! <3 Muistan itse myös viime vuodelta, kuinka mut yllätettiin ihan täysin ja kuinka hauska se viikonloppu oli! Ihan mahtavaa, että on ihania ystäviä ympärillä, jotka tollaisia järkkää! :) Ja juu…2kk menee super nopsaan!!

  VastaaPoista