lauantai 8. elokuuta 2015

Lähtölaskenta maratonille

Alle viikko HCM:n starttiin! Tällä viikolla olen juossut kolme lenkkiä. Polvi vaivasi kahdella lenkillä. Vieläkin hiukan epäröin starttaamista, vaikka vaaka on kyllä kallistumassa osallistumisen puolelle.

Polvikivun lisäksi vaivaa itseluottamuspula. Tämän viikon treeneissä sykkeet ovat olleet korkeat. Voihan se olla, että korkeat sykkeet ovat johtuneet lämpimästä ilmasta. Ilma tosiaan on ollut niin kesäinen, että olen napannut lenkeille mukaan viime kesän vaelluksille hommatun juomarepun. Valmistautuminen ei ole sujunut nappiin. Paavon jälkeen olen juossut paljon suunniteltua vähemmän polven vuoksi. HCM:n jälkeen pidän kunnon juoksutauon, jotta polvi paranee kunnolla. Sehän on keväästä asti vaivannut. Ensi viikon jälkeen juoksen siis pari seuraavaa viikkoa uima-altaassa.Näissä maisemissa juostu tällä viikolla. Kelpaa!


Nyt on kuitenkin edessä maratonviikko. Yritän fiilistellä vikan lomaviikon kunnolla tulevaa koitosta. Hiilaritankkauksen aloitan tiistaina. Torstaina käyn viimeistelylenkillä ja muuten mennään huilin kautta polvea venytellen. Itse maralle saan taas tänä vuonna rakkaan mieheni huoltamaan ja kannustamaan. Se tulee olemaan iso apu. Olisipa mahtavaa, jos ensi sunnuntaina voisin kirjoitella teille tuplamaratoonarina :)

Tässä kuva viime vuoden HCM:lta

6 kommenttia:

 1. Justiinsa sua mietin että pääsetkö juoksemaan. Superisti tsemppiä koitokseen, meni miten meni. :) Sulla on niin hyvä vuosi alla ettei pieni himmailu hallaa tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Niitä tarvitaan! Jännittää jo nyt ihan sairaasti.

   Poista
 2. Tsemppiä kovasti! Toivottavasti polvi on yhteistyössä. Täytyy kattoa jos ehtis tulla kannustamaan reitin varrelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan. Olisi mahtavaa, jos matkalla olisi tuttuja kannustamassa. Tsemppiä töiden alkuun.

   Poista
 3. Tsemppiä kovasti! Toivottavasti polvi on yhteistyössä. Täytyy kattoa jos ehtis tulla kannustamaan reitin varrelle.

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä Hanna!! Toivottavasti jalka pysyy kunnossa ja jos pysyy, niin uskon että hyvin se menee :)!!

  VastaaPoista