Tietoa minusta

Olen Hanna, 29-vuotias erityisluokanopettaja Turun seudulta. Perheeseeni kuuluu aviomieheni ja pieni tyttäremme (07/16) sekä koira. Tällä hetkellä rakennutamme unelmiemme taloa. Olen harrastanut lähes koko ikäni muodostelmaluistelua. Nuorempana kilpailin Suomen huipulla, mutta sittemmin kilpaurheilu vaihtui höntsäilyksi opiskelujen alettua. Toimin miltei kymmenen vuoden ajan myös lajin valmentajana ja tuomarina.

Kilpaurheilu-uran päätyttyä halusin kuitenkin elämääni haasteita. Niinpä innostuin haastamaan itseäni juoksun merkeissä. Juoksemisen olen aloittanut vasta aikuisiällä. Tie juoksijaksi on ollut hankala, kun olen koko lapsuuteni ja nuoruuteni harjoitellut lyhytkestoista lajia varten. Nyt olen kuitenkin totaalisesti juoksukoukussa. Tavoitteet ovat sellaista perusjamppataso ;) Pääasia on itsensä voittaminen! Pari vuotta olen juossut aktiivisesti niin tapahtumissa kuin juoksukoulussakin. Takana on kaksi maratonia ja yhdeksän puolimaratonia. Juoksuun ja juoksutapahtumiin tuli tauko odottaessani lastamme, mutta tarkoituksena on jatkaa juoksua mahdollisimman pian. Jatkossa tavoitteena on parantaa aikoja puolikkaalla ja juosta lisää kokonaisia maratoneja. Tykkään osallistua aktiivisesti juoksutapahtumiin. Myös maratonmatkailukiinnostaa, tottakai!

Blogin kirjoittamisesta innostuin kesällä 2014, kun kirjoitin matkapäiväkirjaa Amerikan road tripiltä. Tuo blogi löytyy osoitteesta http://matkallausassa.blogspot.fi/. Syksyllä 2014 päätin sitten luoda juoksublogini ja alkaa seurailemaan myös muita juoksublogeja. Bloggailulta toivon mm. uusia juoksuystäviä ja juoksukokemusten jakamista. Blogini nimi, Töppöjalkaa toisen eteen, sai alkunsa Tukholman puolikkaalla 2013. Jalkani ovat lyhyet, minä olen lyhyt. Ihailen aina lähtöviivalla pitkäkoipisia juoksijoita. Töppöjaloillani yritän siis viilettää mahdollisimman kovaa.

Juoksun (ja muodostelmaluistelun) lisäksi sydäntäni lähellä ovat mm. lukeminen, käsillä näprääminen, sisustaminen, pitkäkarvaiset colliet, hyvä ruoka, matkustelu ja elämästä nauttiminen. Joskus siis blogiin saattaa eksyä muitakin kuin juoksujuttuja.

Tervetuloa seuraamaan ex-muokkarin, nykyisen (wannabe)juoksijan arkea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti