maanantai 2. lokakuuta 2017

City Survivors Turku

Meillä oli lauantaina miehen kanssa treffit. Tyttö oli hoidossa ja me suunnattiin yhdessä City Survivors-kilpailuun, joka on kaupunkisuunnistuksen ja juoksukisan yhdistelmä kaikenlaisilla toimintarasteila höystettynä. Apuna sai käyttää kännykkää ja julkista liikennettä, jos halusi.

Matkaan lähdettiin Paavon Stanionilta. Mua tietenkin jännitti lähdössä :) Lähdössä saatiin vihje ensimmäisestä rastista ja lähdimme heti juoksemaan kohti ekaa määränpäätä, joka löytyi nopealla googlettamisella. Samassa lähtöryhmässä lähti suunnistajapariskunta, jonka juoksuvauhti oli suht samoissa meidän kanssa ja saimme heistä hyvät kilpakumppanit. 

Juoksuvauhti meillä oli koko kisan 5.30-5.50/km. Mentiin siis ihan mun vauhdilla. Rastit sisälsivät erilaisia tehtäviä. Oli ristikoita, kiipeämistä, burpeita, matikkatehtäviä, sanallista päättelyä, säkin kantamista ja tietokysymyksiä. Rasteilta toisille etenimme juosten koko matkan ja onnistuimme mielestäni tekemään ihan hyvät reittivalinnat. Juostua tuli 15,8km.

Suunnistajapariskunta oli koko matkan piirun verran edellä meitä. Viimeiseltä rastilta he pääsivät lähtemään meitä hiukan aiemmin ja saimme heitä hiukan kiinni juosten, mutta viimeisellä rastilla, jossa piti ylittää pystysuoria seiniä, menimme ohi ja tuulettamalla ohitimme maaliviivan hiukan heitä ennen. Koko kisan läpi vallinnut hyvä yhteistyömme ja tiimihenkemme sai pienen kruunun heidän voitostaan. Terveisiä vaan hyville kilpakumppaneille, joiden kanssa heti maalissa juteltiin kisasta. Sillä vaikka meillä ei tässä kisassa mitään tulostavoitetta ollut, niin koko ajan mentiin niin täysillä kuin pystyttiin ja katsottiin mihin se riittää.Aikaa meillä kisan suorittamiseen meni ihan vähän alle 2,5 tuntia. Rasteista hankalin, oli ehkä matemaattinen rasti Suurtorilla (siitä kaikki kunnia mun miehelle!) ja hauskin ehdottomasti viimeinen seinien ylitys. En kyllä yhtään tiedä, että miten mulla on jalat täynnä mustelmia tämän kisan jälkeen, koska fyysisiä rasteja oli aika vähän.Koko kisan meillä oli hyvä flow päällä. Oltiin hyvä tiimi ja tämä päivä oli hauska! Juuri täydelliset ja meidän näköiset treffit, jotka oikeuttavat vielä kilpasarjan viidenteen sijaan. Huumisteltiin meidän suoritusta vielä eilen ja todettiin, että toivottavasti tämä kisa tulee uudelleen Turkuun. Ihanan rento juoksukisa, jossa pääsi tekemään täysillä parhaassa seurassa. Oikein kivaa vaihtelua tavallisille juoksukisoille. Meillä oli onnistuneet ja meidän näköiset treffit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti