tiistai 3. lokakuuta 2017

Mitä seuraavaksi?

Tämän vuoden juoksutapahtumat on taputeltu. Kaksi puolikasta ja city survivors olivat mielestäni sopiva setti tähän vuoteen. Tosin vielä marraskuussa osallistun yhteen kisaan, josta kerron tässä postauksessa.

Mitä siis seuraavaksi? Töihinpaluu odottaa helmikuussa. Tarkoitus olisi lokakuu höntsätä juoksua ja saada vihdoin autotalli ja tämän vuoden pihahommat pakettiin. Marraskuussa sitten aloitan kunnon harjoittelun kohti uusia tavoitteita. Silloinkin treenimäärä tulee olemaan varmaankin siinä kolme kertaa/viikko. Lähinnä tarkoitus olisi lisätä vauhtikestävyyttä ja pitkiksiä treeniin.

Marraskuussa lisäpotkua treenaamiseen saan virtual race-tapahtumasta. Osallistun PH virtual race-tapahtumaan Suomen joukkueessa ja valitsin itselleni kolmesta kategoriasta keskimmäisen matkatavoitteen. Minulla on siis tavoitteena juosta marraskuun aikana 140km ja lähetän juoksudatani kilpailun tapahtumaan internetin välityksellä ja jos saan tuon määrän kilsoja kasaan, Minut palkitaan mitalilla ja paidalla. Toivon, että tämä tapahtuma siivittää minut kiinni hyvään harjoitusrytmiin ja tuo motivaatiota lenkille lähtöön marraskuuun pimeydessä. Tapahtumalla on myös some-kanavia, joissa voi seurata muita tapahtumassa mukana olevia juoksijoita. Pieni tapahtumamaksu meni vielä kaikenkukkuraksi hyväntekeväisyyteen.Jos marraskuussa saisin kunnon treenirytmin päälle ja motivaatio säilyisi läpi talven, niin ensi keväänä tai alkukesänä voisin lähteä puolikkaan ennätysjahtiin. Mitään tapahtumia en ole vielä lyönyt lukkoon, mutta voisin alkaa niitä pikkuhiljaa miettimään. Onko jotain suosikkia ehdottaa? Maratoneja haluan myös juosta lisää, mutta aika näyttää, koska on seuraavaksi sellaisen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti