maanantai 6. huhtikuuta 2015

Tiivistelmä pääsiäisestäni

Pyhät alkavat olla takana ja huomenna kutsuu taas oma luokkahuone. Pääsiäisestä alkaa onneksi jo lähtölaskenta kesään. Ei tätä lukuvuotta ole kuin muutama viikko enää jäljellä. Tässä pieni kooste minun pääsiäisestäni.

Pääsiäisenä tuli pääosin juostua ja syötyä ja levättyä. Mies oli alku pääsiäisen kipeänä, joten pääsiäinen tuli otettua rennosti. Perjantaina suuntasimme Tampereelle anoppilaan, jossa söimme lammasta valkosipuliperunoiden kera. Kävin siellä myös VK- lenkillä, josta mainitsinkin jo edellisessä kirjoituksessa. 

Lauantaina olimme aamulla moikkaamassa ystäviä. Vierailun aikana tuli mm. Leikittyä legoilla ja tehtyä palapeliä suloisen pikkumiehen kanssa. Kyläilyjen jälkeen menin sovittamaan hääpukuani, johon oli tehty korjaukset. Se olikin oikein sopiva, joten nappasimme puvun mukaan ja suuntasimme sushille ennen kotiin lähtöä. Ihania olivat molemmat sekä puku että sushit.Sunnuntaina kokkailin ajan kanssa sitruunapastaa pekonilla Hanna Gullishenin reseptin mukaisesti. Ja voi että kuinka hyvää se oli! Sen voimin jaksoi hyvin juosta 11 kilometriä. Sunnuntai kului muuten leppoisasti kotona koiran kanssa leikkien ja elokuvaa katsellen. Tänään maanantaina tein ankkaa ja suppilovahverorisottoa polttareissa saamieni oppien mukaan. Saimme myös kavereita kylään ja tarjolla oli sienipekonipiirakkaa. Iltasella kävin juoksemassa kympin. Iltapalaksi tein pääsiäisen leftovereista munakasmuffinsit.Ja tulipa sitä pitkästä aikaa kaivettua puikotkin esille. Perjantaina aloitin ja tänään tipahti puikoilta uudet villarit viluvarpailleni. Huomenna ehkäpä taas hiukan kevyempää ja arkisempaa ruokaa. Ja maratonkoulussa meillä on testijuoksu, jaiks! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia: