keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Road ID:sta turvaa lenkille

Arki ja treenit ovat taas loman jälkeen lähteneet rullaamaan hyvin. Tai arki ja arki: nythän on taas "loma", kun on pääsiäisen pyhät. Tiistaina kävin maratonkoulussa, jossa sain onnittelut enkasta sekä valmentajalta että treenitovereilta. Juostiin 15,7km PK-lenkkiä, mikä toimi hyvänä palautteluna puolikkaalta. 

Tänään torstaina meidän piti lähteä Tampereelle, mutta mies on kuumeessa, joten ollaan kotona ainakin tänään. Mulla on lauantaina hääpuvun sovitus Tampereella eli sinne on mentävä kuitenkin viimeistään lauantaina. Tarkoitus olisi myös juosta, mutta omakin nenä on vähän räkäinen, joten huilia ainakin tänään. Jalat ovat tuntuneet ihan normaaleilta, joten nyt vaan heti treenaamaan seuraavia koitoksia kohti, jos flunssaa ei tulekaan. Olisi mahtavaa vielä parantaa puolikkaan aikaani tänä vuonna.

Tällä viikolla saapui postista myös juoksuun liittyvä paketti. Jokin aika sitten tilasin Road ID:n kautta itselleni "turvallisuusrannekkeen". Idea rannekkeen tilaamiseen syntyi jo viime kesänä helleaallossa juostessa, kun monesti saavuin kotiin verensokerit liian alhaalla. Aloin pohtimaan, että mitä jos kuukahdan joku kerta kesken lenkin? Road ID:ltä löysin omaan makuuni sopivan rannekkeen, jonka päädyin vihdoin tilamaan. Rannekkeen tilaaminen oli helppoa. Oman rannekkeeni tilasin uudella nimelläni, koska vanhalla mennään enää 1,5 kuukautta. Lisäksi mun rannekkeessa on tiedot syntymävuodestani ja kansalaisuudestani sekä ICE-puhelinnumerot. Viimeiselle riville kirjoitin oman juoksumottoni: töppöjalkaa toisen eteen! Rannekevaihtoehtoja oli useampi. Itse valitsin kapean muovirannekkeen. Otin niitä pari eri väriä, että voin aina vaihdella vaatteisiin sopivaksi. Ja kyllä, yksi rannekkeistani on pinkki. Nyt voin turvallisin mielin juosta itsekseni pitkin Turkua ja Kaarinaa. Jos jotain sattuu matkalla, niin tärkeät tiedot löytyvät ranteesta.


Mukavaa ja turvallista pääsiäistä kaikille!6 kommenttia:

 1. Hyvää pääsiäisen aikaa sinullekin!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Hyvää pääsiäistä ja nopeasti oot lenkkipoluille palannut! :) toivottavasti et sairastu :)

  VastaaPoista
 3. Kiva lukea kuulumisia! Hyvä idea tuo ranneke, pitääpä pistää harkintaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! Ranneke on kyllä hyvä sijoitus. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu ja puhelimissa on nykyään suojakoodit sun muut. Tuosta löytää tärkeät numerot heti.

   Poista