torstai 5. maaliskuuta 2015

Maaliskuun avaus ja tavoitteet

Tulipa pitkä blogitauko. Viikonloppu kului kokonaisuudessaan muodostelmaluistelun SM-kilpailuissa Tampereella. Omalla joukkueellani ei tällä kertaa mennyt aivan putkeen ja jäimme tavoitteestamme. Kokonaisuudessaan joukkueella on ollut loistava kausi, vaikka SM-kisoissa jouduimmekin pettymään. Muodostelmaluistelu on herkkä laji ja pienetkin virheet maksavat. SM-senioreiden sarjassa nähtiin huikeita suorituksia, joista helsinkiläinen Marigold Ice Unity oli käsittämättömän upea. Urheilu tarjoaa kyllä suuria tunteita.


Viikonloppuna helmikuu vaihtui maaliskuuksi. Maaliskuun ekat treenit ovat sujuneet hyvin. Maanantaina juoksin 11km luistelukamun kanssa PK- lenkkinä. Tiistaina maratonkoulussa juoksimme kympin vauhtilenkkinä. Keskiviikkona kävin hieronnassa, jossa avattiin kireitä pohkeita. Ne olivatkin taas jumissa, kun lumen alta on paljastunut asfaltti, joka saa aina alkukeväästä mun penikat ja pohkeet helliksi. Tänään treenit jatkuivat kympin PK: lla, joka ei kylläkään kulkenut kauhean hyvin, koska vatsa temppuili. Lenkkiä kuitenkin piristi naftaliinista esiin kaivettu kevätjuoksutakki, joka on yksi mun lempijuoksivaatteista. Vielä on ainakin pitkis luvassa tähän viikkoon.


Alkuviikkona suoritin myös eräänlaisen maratonin, kun kirjoitin kaikki hääkutsut. Eilen sain pinon jätettyä postiin. Niin se toukuu vain lähenee. Taas ovat häät yhden askeleen lähempänä. Maaliskuussa on luvassa aika paljon perusarkea, mutta myös reissu ja eka startti. Viikonloppuna ajattelin lähteä Helsinkiin, jossa on GoExpo-messut ja ASA:n yhteislenkki. Ensi viikon treenaan vielä normaalisti, mutta maaliskuun puolen välin jälkeen suuntaan katseet jo kuun loppuun ja Prahan puolimaratoniin. Se on ihan pian! Odotan Prahan reissua, mutta odotan paljon myös vuoden ekaa starttia. Lähden hakemaan Prahasta ennätystäni. Praha ja eka puolikas ovat kyllä tämän kuun kohokohta.

Olen saanut myös blogin kautta yhden uuden tapahtuman kisakalenteriini. Ajatellen viikonloppuna kirjoitella päivitetyn kisakalenterin tälle vuodelle, jotta näen taas itsekin vuoden suunnitelmia. Pysykää siis kuulolla. Kivaa perjantaita ja viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Mäkin mietin tota goexpoa mutta saattaa olla etten ehdi. Mä en vielä tällä viikolla juokse mutta pari spinniä on varattuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Spinni on melkein yhtä hyvä kuin juoksu :) Kivaa viikonloppua Tanja

   Poista
 2. Kivaa viikonloppua! :) kohta juostaan kaksosina ;)

  VastaaPoista