tiistai 10. maaliskuuta 2015

Kevättä ilmassa

Ihana kevätaurinko helli eilen täällä Kaarinassa. Nautin pitkästä aikaa työmatkakävelystä. Tehtiin Remyn kanssa vähän normaalia pidempi päivälenkki. Käytiin fiilistelemässä meren rannalla ja haistelemassa kevättä. Kevät on mun lempivuodenaika juuri tällaisten asioiden vuoksi. Ekat hiirenkorvat ja leskenlehdet saavat aina minut hymyilemään. (Ja vastaavasti katu- ja siitepöly yskimään, mutta ei mietitä sitä ;) )Lapsena rakastin sitä kevyttä tunnetta, joka oli sinä päivänä, kun sai vaihtaa painavat talvikengät kevyisiin lenkkareihin ja hyppiä ruutua puhtaalla asfaltilla.

Lähdin eilen kevyelle, palauttavalle PK-lenkille vielä aurinkoiseen aikaan. Nautin kauniista auringonlaskusta ja olin täysin uppoutunut ajatuksiini. Juoksu oli tahmeaa, mutta fiilis hyvä. Pohkeet olivat raskaat ja pysähdyinkin venyttelemään niitä pariin otteeseen. Näin pajunkissojakin. 

Tänään ilma olikin taas enemmän syksyinen kuin keväinen, pöh. Mutta ihanaa oli se, että oli valoisaa, kun maratonkoulu alkoi. Maratonkoulussa oli vauhtiharjoituksia. Hyvä treeni, jollaista en ikinä tekisi itse. Palautukset olivat lyhyitä. Itse suon itselleni aina enemmän palautusaikaa vedoissa ym. En osaa olla tarpeeksi ankara :) Ja tulipahan jälleen kerran todistettua se, että mä en osaa juosta kovaa. Vaikka kuinka pinkoisin, niin muut kiilaa aina ohi. Treeni oli kuitenkin tehokas ja nyt on pohkeiden lisäksi myös takareidestä jumissa. Pari seuraavaa päivää on juoksusta taukoa, mutta jos aurinko paistaa, niin aion nauttia keväästä Rempun kanssa ulkoillen.

Kevään mukana mulle tulee aina hirmuinen hinku ostaa uusia vaatteita. Juoksuvaatteita. Olen tehnyt itselleni lupauksen, etten juurikaan ostaisi juoksuvaatteita. Prahasta saan jotain kivaa uutta hankkia, mutta muuten YRITÄN ola ostamatta mitään ennen häitä. Yhden, juoksuun liittyvän, asian tilasin eilen netistä, mutta siitä kerron tarkemmin, kun se saapuu. Onko teille havaittavissa samaa ilmiötä?
8 kommenttia:

 1. Hei!
  Shoppailu on aina kivaa, kunhan vain löytää. Treenivaatteita pukkaa olemaan hieman jo liikaa, joten yritän myös itseä hillitä, ettei tuhlaisi liikaa.
  Noista vauhtiharjoituksista. Itsekin pitäisi tehdä vetoja enemmän, ja sitten kun teen, niin voi vaan masentua ja todeta, että kovaa ei enää pääse. OI niitä nuoruuden aikoja (20 alle) kun pinkoi kovaa! No nautin silti liikkumisesta, vaikka vauhtia ei enää olekaan... =)

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Ei sitä tosiaan enää ole ihan samassa kunnossa kuin junnuna. Pääasia, että nautitaan,

   Poista
 2. Kevät on parasta ♡ hiekkalaatikolla voi jo istua kakkumestareina, hippaa leikkiä pelkäämättä liukastumista ja liukumäestä on kiva pumpsahtaa pepulleen maahan. Juoksu sen sijaan..äh .. pohkeet tukossa kiitos uuden juoksutekniikan opettelun ja nyt tulee tuo taukokin huomisesta. Tekee jaloille varmaan ihan hyvää mutta ku ei taas malttais!

  VastaaPoista
 3. Kevät on kyllä ihanaa aikaa <3. Täällä myös hinkua uusiin juoksuvaatteisiin :). Jotain kivaa aion kyllä kevääksi ostaa kun ilmat lämpenevät. Jotain värikästä tekisi mieli päälle saada :).

  VastaaPoista