lauantai 7. maaliskuuta 2015

ASA:n yhteislenkki ja naistenpäivän pitkis

Lauantaina aamulla lähdin ajelemaan Helsinkiin. Olin bongannut Arctic Sport Addictsin Facebook-sivuilta, että he järjestävivät ilmaisia yhteislenkkejä GoExpo-messujen yhteydessä. Niinpä Helsingin vierailuni aluksi suuntasin messukeskukseen. Mun piti olla paikalla hyvissä ajoin, mutta paikan päällä oli hirveä ruuhka ja sitten vielä mun lipun kanssa oli sattunut joku kömmähdys. Ehdin kuitenkin mukaan lenkille, mikä on pääasia. Tällä lenkillä mua houkutti erityisesti kahden juoksugurujen eli Jarno Mehtiön ja Joonas Laurilan tapaaminen. Mä valitsin Jarnon lenkin, joka kiersi reilun seiskan pitkin Helsinkiä. Mulla ei ollut hajuakaan missä juostiin :D Mukana lenkillä oli myös Juulia, jonka kanssa juttu luisti mukavasti koko lenkin ajan, kiitos seurasta. Jarnolta sain vinkkejä mm. Ylämäkijuoksutekniikkaani. Lenkin jälkeen kiersin nopeasti messujen juoksupuolen, jossa erityisesti viehätti uudet Adidaksen ultra boost- kengät, joita hiplailin. Joku päivä juoksen niillä, mutta toistaiseksi niiden hinta vielä hirvittää.

Tänään oli mulla pitkispäivä naistenpäivän kunniaksi. Aurinkokin pilkahti lenkillä. Silti jostain syystä tossu oli tänään paikoitellen raskas ja meno tahmeaa. Kuusitoista ja puoli kilometriä oli tänään kovan työn takana. Kotona oli onneksi vastassa kaverinsa polttareista kotiutunut mies ja ruusupuska. Illalla saatiin vielä naistenpäivän kaffeseuraa, kun äippä, iskä ja mamma piipahtivat kylään. Tarjolle valmistin nopean ja herkullisen banoffeen.Uusi viikko alkaa taas huomenna. Luvassa on juoksun lisäksi sunnuntain Superteenit, joihin sain lipun ihanalta Sadulta Askel Askeleelta- blogista. Kiitos kaunis Satu!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan huipulta toi yhteislenkki ja messut yleensäkin! Harmi, että satuin just täksi viikonlopuksi lähtemään kotikulmille :( Noh, onhan noita juoksutapahtumia pk-seudulla onneksi muitakin!

    VastaaPoista
  2. Oih ihania juttuja oli sulla naistenpäivän viikonloppuna. Ja jeeh, kerrohan sitten mitä tykkäsit supertreeneistä. Käypä tsekkaamassa myös paunen.blogspot.fi, josta voitin tuon lipun, ja koska itse en päässyt, sain luovuttaa sen lipun sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Mua jäi nyt vähän harmittamaan, kun en jaksanut edes piipahtaa messuilla. :p Ensi vuonna sitten! Juoksutapahtumakin kuulostaa kivalle, niin kuin yhteislenkit yleensäkin. :) Mäkin tein sunnuntaina pitkiksen ja karmivasta tuulesta huolimatta juoksu kulki pitkästä aikaa ihan superhyvin!

    VastaaPoista