tiistai 27. tammikuuta 2015

Maratonkoulu osa 9 - lihaskuntoa ja goretex-lenkkarit

Tänään meillä oli maratonkoulussa lihaskuntoa ja juoksua. Porukka jaettiin kahtia ja minä jäin ensin tekemään lihaskuntoa. Ryhmämme päävalmentaja, Pekka Lehtinen, veti varsin hauskoja jumppaliikkeitä, joissa vahvistettiin mm. Reiden sivusyrjiä, peppua, lantiota ja alavatsaa. 

Lihaskuntoa oli 45 minuuttia ja sitten mentiin lenkille. Oli aika loskainen keli. Mä sain joululahjaksi goretex-lenkkarit, jotka halusin lähinnä koiralenkeillä ja työmatkoille kävelyyn. Tänään ne pääsivät myös juoksutestiin ja ihan hyvä niillä oli juosta. Ihanaa, kun ei varpaat kastuneet. Tykkään kuivista jaloista :) Suuri kiitos siis äipälle ja iskuille joululahjasta. Maratonkoulussa juostiin tänään 45 minsan lenkki lihaskunnon päälle. Kulki hyvin ja oli kiva juosta porukassa.

Loppuviikosta on tulossa taas kiireinen, mutta mukava. Luvassa on mm. Mun eka blogiyhteistyö Turun häämessujen merkeissä. Joten loppuviikosta blogissakin on luvassa häähumua <3 Juoksua on luvassa huomenna ja torstaina koulutuspäivän jälkeen. Lauantaina messujen jälkeen olen myös suunnitellut lenkkiä ja sunnuntaina aamupäivän tuomarointikeikan jälkeen pääsen jälleen yhteispitkikselle Kristan kanssa.

Onko teillä varpaat kastuneet näillä keleillä? Onko jollain joku kikkakolmonen loskakelien varalla?

4 kommenttia:

  1. Onneksi tuli laitettua tänään bugit jalkaan kun niissä on gorepinta! Oli melkoista sohjoa!

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans goretex-tyyppiset kengät käytössä, joten jalat säilyy kuivina :)

    VastaaPoista