perjantai 23. tammikuuta 2015

Juosten hallille

Viikko on ollut kiireinen. Meidän luisteluseuran päävalmentaja on Itävallassa kisoissa seuramme toisen joukkueen kanssa, joten mä olen toiminut mun joukkueen päävalmentajana tämän viikon. Olen siis ollut hallilla joka päivä tiistaita lukuunottamatta. Mietin, että miten ehdin juoksemaan kun olen hallilla paljon tavallista enemmän, mutta hyvin on sujunut. Jätin luistimet hallin varastoon ja olen juossut hallille kiertotien kautta. Näin on siis tullut vedettyä oma treeni treenimatkalla.

Lenkkimatka jäähallille näyttää tältä.

Täällä meillä Kaarinassa on valkoinen maa ja tämän päivän juoksentelut vedettiin hangessa, koska aura-autot eivät olleet vielä ehtineet teitä auraamaan. Onneksi ei kuitenkaan ole liukasta. Tykkään talvesta tosi paljon, mutta lenkkivaatteita pukiessa olen löytänyt itseni jo unelmoimasta sellaisesta juoksulenkistä, jossa ei tarvita juoksutakkia. Mutta mun puolesta lumi saa pysyä maassa vielä tovin. Enhän ole tänä talvena vielä ehtinyt hiihtämään enkä laskettelemaankaan.

Viikonloppuna on luvassa kivaa ohjelmaa. Huomenna mennään mun työtiimini kanssa Manic Runiin. Mun ihanat koulunkäynninohjaajat olivat eilen työpäivän päätteeksi käyneet ostamassa tiimitrikoot ja neon-maaleja kasvoihin. Juoksun jälkeen mennään vielä syömään. Luvassa on raportti tapahtumasta viimeistään sunnuntaina. Kivaa viikonloppua.

2 kommenttia:

  1. Vitsi se manic run ois ollut kiva! :) Multa meni ihan ohi koko juttu ja huomasin nyt tällä viikolla, että lauantaina se olisi täällä Turussa. Höh! Ehkä ensi kerralla.. Pitäkää hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti pidetään. Kuulostaa hauskalta ja erilaiselta juoksulta.

      Poista