sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulumielellä

Ensiksi tärkeimmät uutiset: mulla on loma :) Oppilaat saivat todistukset lauantaina ja jokainen näytti olevan tyytyväinen ja ylpeä todistuksestaan. Siinä mulla on kyllä porukka, joka osaa iloita pienistä onnistumisista. Minä taas olin ollut varsin kiltti ope, koska lahjoja tuli niin paljon, että piti soittaa kyyti hakemaan niitä. Parhaimmalta tuntuivat kuitenkin vanhempien kiitokset. Loma oli myös varsin tervetullut asia.Lauantaina kävin nopealla lenkillä työpäivän jälkeen ja valmistauduin illan pikkujouluihin. Vanhojen joukkukavereiden kanssa vietetään aina hiukan fiinimmät pikkujoulut syöden hyvin ja nauraen paljon. Heitettiinpä ilmoille myös juoksuhaaste, josta lisää myöhemmin. Sain myös ystäviltäni joululahjan, josta kuoriutui hieno, uusi sheikkeri.Eilen minä ja mieheni lähdimme jouluostoksille. Meillä ei ollut vielä yhtään lahjaa ostettu. Lähdimmekin liikkeelle apinan raivolla, ajatellen, ettei joulumieli ostoskeskuksesta kuitenkaan löytyisi. Olimme väärässä. Viidessä tunnissa homma oli valmista. Auton kyydissä oli joulukuusi, lahjat, ruuat ja joulukukat. Molemmilla oli iloinen mieli ja oltiin jopa ehditty käymään kahvilla rauhassa.

Nyt olen tässä suuntaamassa aamupäivän lenkille lumihangille (jes, lunta!!!).  Menen tänään pitkästä aikaa myös hierojalle. Lisäksi tänään on tarkoituksena leipoa joululimppuja ja paketoida joululahjat. Huomenna suuntaamme jo minun vanhemmilleni joulun viettoon. Joulupäivänä vaihdetaan Tampereelle anoppilaan.Blogi hiljenee nyt myös jouluun, mutta palaa taas ensi viikonloppuna. Instagramin puolelle tulee varmasti päivitystä. Minua voi seurata nimimerkillä Kantoha. Hyväksyn kyllä pyynnöt, vaikka profiilini on yksityinen (töiden takia).

Rauhallista ja rentouttavaa joulua kaikille blogini lukijoille.
11 kommenttia:

 1. Hei, supertehokas täsmäisku lahjojen kanssa! Ja ihanaa lomaa <3. Noi oppilaiden lahjat kyllä lämmittää mieltä. Muistan kun itekin sain viime vuonna ihania kortteja ja lahjoja, vaikka olin vaan sijainen 6 viikkoa. Ei siitä kuivin silmin selvinnyt ;)

  Ihanaa joulua <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täsmäisku tosiaan. Itsekin yllätyttiin tehokkuudestamme. Itkuhan noina todistuspäivinä aina meinaa tulla. Varsinkin keväisin, kun osa oppilaista siirtyy toiselle luokalle. Ihanaa joulua Tanja ja perhe.

   Poista
 2. Ihanaa joulunaikaa teille :)! Mahtavia nuo lahjat, olet kyllä takuulla kaikki ansainnut! Teet niin arvokasta työtä!

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos! Ei sitä aina arjessa muista ajatella oman työn arvokkuutta. Nämä päivät ovat onneksi muistuttamassa siitä. Ihanaa joulua Hanna!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. On ne toisinaan ihania, vaikka myös aika vaativia. Teen siis työtä autistisen lasten kanssa. Ihanaa joulua sinullekin.

   Poista
 5. Ihanaa joulunaikaa sinne! <3 Vitsi oot kyllä ollut tosi kiltti ope, kun sait noin paljon lahjoja!! :) Ja jee teidän onnistuneelle joululahjashoppailulle! Hyvin hoidettu! Nauti lomasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti nautin lomasta. Ihanaa joulua teille myös. Opetahan Mila avaamaan paketteja. Remy nukkuu jo nyt kuusen alla vartioimassa paketteja. Se on niin ihanan innoissaan niistä.

   Poista
 6. Voi kuinka ihania lahjoja! ;) ja oottepa olleet tehokkaita hyvä te :D Ihanaa joulua tätäkin kautta ja nähdään joulun jälkeen :)

  VastaaPoista
 7. Aika samantyylinen ostosreissu oli meilläkin tänään :) Kuusesta tulee muuten aika ihana tuoksu. Rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 8. Hyvää ja Rauhallista Joulua <3

  VastaaPoista