sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Musiikilla vai ilman?

Juoksetteko te musiikin kanssa vai ilman? Mulla riippuu ihan päivästä. Usein viikonloppuisin tykkään musasta ja viikolla juoksen mielummin hiljaisuudessa. Musiikista saa toisinaan lisäenergiaa ja boostia juoksuun.

Tässä muutamia mun juoksulistan lemppareitani. Oikeita voimabiisejä, joita tykkään tykittää kisoissa tai huonona päivänä lenkillä. Mitkä ovat teidän lemppari lenkki- tai kisabiisit?

- Kaija Koo - operaatio jalokivimeri

-PMMP - tytöt

- The Script - Hall of fame

- Happoradio - Ihmisenpyörä

- Tik Tak - mutta mä rakastan sua (tähän on hyvä päättää puolikkaan tai kokonaisen kisa, koska lopun sanoitus menee jotenkin näin: ja äkkiä ei tarvii juostakaan, ollaan liikkumatta hetki ihan paikoillaan)

- Robin - parasta just nyt  :D



- Cheek - JippiKayJei

- Fintelligens - Kaikki peliin

- Virve Rosti - sata salamaa

-  Lady Gaga - the edge of glory

- Cheeck - ei oikotietä

Tykkään kuunnella paljon suomalaista musaa. Juoksubiisilista eroaa kyllä paljon tavallisesta musiikkimaustani (PMMP:tä lukuunottamatta ). Muita mun lemppariartisteja ovat mm. Samuli Putro, Jenni Vartiainen, Chisu, Coldplay, Egotrippi, The Killers, U2. Kertokaa toki teidän juoksubiisejä, jotta saan uutta kuunneltavaa omallekin listalle.

P.S. Tänään kutsukisoissa mun valmennettaville kultaa. Tää on parasta just nyt ;)

15 kommenttia:

  1. Musiikilla kun yksin juoksen. Listalta löytyy kanssa vaikka ja mitä, aika paljon samoja ku sulla :). Mä tykkään kans suomalaisesta paljon, mm. Lauri Tähkästä, Irinasta, Happiksesta jne. Toi Hall of fame on kyllä ollu mun maratreenin voimabiisi ja se soi kun juoksin loppusuoraa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä motivaatiobiisi. Kivaa viikkoa sinulle Tanja.

      Poista
  2. Mulla on ehdottomasti musiikilla :) Oon kyllä ajatellut hiljaisuuttakin testata, mutta saan musiikista niin paljon ettei oo tullut vielä mahdollisuutta testata :) Biisilistana sama mitä maratonilla. Kurvit_kunnossa nimimerkillä Spotifyssä melkein 7 tunnin soittolista Helsinki City Marathon. Nyt oon salille ajatellut alkaa enemmän "örinää" alkaa kuuntelemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau miten pitkä lista. Mä aina muokkailen omaani ja poistan ne, mihin olen kyllästynyt. Örinä on toisinaan hyvä motivaattori. Ainakin näin marraskuun pimeydessä.

      Poista
    2. Varauduin siihen aikoinaan, että maratonilla menee se kuusi tuntia, niin tein sitten sen mittaisen listan :D Nyt on tullut vain lisäiltyä sinne uusia biisejä. On mulla pari salilistaa mitkä on fiiliksen mukaan valittavissa, mutta edelleen aika poppijuttuja. En koskaan ajatellutkaan tuota deletointia, kun ei oikein ikinä tiedä millä tuulella on :) Plus biiseihin kytkeytyy niin paljon muistoja.

      Poista
  3. Heippa :) Mä juoksen aina ilman! En oo varmaan koskaan juossut musan kanssa. Kaarinan syysmaratonille olisin kaivannut musaa :D Mutta mun päässä soi sitten Elastisen naurava kulkuri ihan ilman oikeatakin musaa, joten sekin toimi, hehe! Kivaa viikkoa Hanna! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä kisoissa on kiva juosta ilman musaa, jos on paljon kannustajia. Ja tykkään juosta ilman musaa muutenkin, varsinkin arkisin. Töissä on niin hektistä, että tykkään hiljaisista hetkistä. Pitkiksellä mulla on lähes aina musa mukana. Nuo Vain Elämää- kappaleet soivat kyllä päässä täälläkin :) Kivaa viikkoa sinullekin Karoliina!

      Poista
  4. Silloin kun juoksen, niin aina ehdottomasti musiikilla :) Musiikin ja lenkin rytmistä saa parhaimmillaan ihan huikeat kicksit! Mulla on 130 biisin juoksumusiikkilista Spotifyssa ja siinä musiikka TODELLA laidasta laitaan. Ihan muutama random pominta tässä :)

    - GG Caravan: Juoksulaulu
    - Muse: Uprising
    - Ramones: I wanna be sedated
    - Powerman 5000: When worlds collide
    - Foo Fighters: Pretender
    - Kaija Koo: Kaunis rietas onnellinen
    - Hardcore Superstars: We don't need a cure

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo juoksulaulu onkin mulle uusi tuttavuus. Täytyykin kuunnella. Musen uprising on munkin listalla. Tosi hyvä kappale juuri juoksuun sekin.

      Poista
    2. Moikka Tiinuska, millä nimellä sun soittolistat löytyy? ..Jos ne on julkisia siis :)

      Poista
    3. Moikka! Hmm, luulen, että mun lista on ainakin tällä hetkellä yksityinen! En ollut edes ajatellut, että sen voisikin jakaa :) tutkailen asiaa!

      Poista
  5. Oi kultaa! Wow! Onnea valmentajallekin:)

    Mä en kuuntele musiikkia laisinkaan, vaikkakin joskus varmasti musiikista sais hyvää tsemppiä. Juoksu on mulle kuitenkin aikaa omien ajatusten kanssa, joten en kaipaa siihen musaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tämä oli hiukan pienempi kisa, joten voitto ei tullut yllärinä, mutta on silti aina hienoa voittaa!

      Mäkin olen sitä mieltä, että juoksemalla saa hyvin järjesteltyä omia ajatuksia.

      Poista
  6. Mä kuulun kans ilman musiikkia-kastiin. Juoksu on mulle varmin keino saada hetkeksi päälle mute-nappi aivoihin ja etenkin korviin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän niin tuon tunteen. Arkena en siedä musiikkia, kun töissä on kuunnellut lasten ääniä koko päivän. Meidän luokassa on välillä volyyminappulat vähän turhankin kovilla.

      Poista