maanantai 2. helmikuuta 2015

Katsaus tammikuuhun, katseet helmikuuhun

Vuoden 2015 eka kuukausi on takana. Mulle se olikin varsin tapahtumarikas. Tässä kirjoituksessa kertaan tammikuun kohokohdat ja vedän treenit yhteen. Lopuksi asetan vielä hiukan tavoitteita helmikuuhun.

Tammikuu alkoi uuden vuoden juoksun jälkeisellä niskajumilla ja sairastelulla. Loppiaisen jälkeen lähdin Berliiniin muodostelmaluistelukisoihin, josta napattiin melko makea voitto kotiin. Arkeen ja töihin paluu sujui helposti pienen matkan jälkeen. Kävin paljon valmentamassa ja juoksin hallille kiertotietä. Yksi kohokohdista oli tietysti Manic Run työkamujen kanssa. 


Cup of Berlinin kultamitalit

Treenattua tuli yllättävän hyvin, vaikka olin sairastuvalla ja reissussa. Yhteiskilsat tammikuusta olivat 125,5km. Pari pitkistä tuli juostua ja aika monta kymppiä. Juoksukoulussa paras harjoitus oli se, jossa juostiin ensin 2km 7min/km vauhtia, 3km 6min/km vauhtia, 3km 5min/km vauhtia ja lopuksi vielä 2km 7min/km vauhtia. Lisäksi olen tehnyt kotona satunnaisesti lihaskuntoa ja venyttelyä. Hieronnassa en käynyt ja sen kyllä tuntee. Pitää pian mennä hierojalla taas.

Helmikuu on startannut hienosti. Eilen käytiin Kristan kanssa pitkiksellä, 17km loskasateessa. Tänään juoksin kauppaan ja takaisin yhteensä 10km lumihangessa. Nyt tuntuu reisissä. Helmikuussa aion juosta enemmän kilometrejä kuin tammikuussa. Tavoitteena on juosta yksi pitkis joka viikko (pitkis mulle = yli 15km). Lisäksi haluan päästä hiihtämään! Lihaskuntoa teen kotona edelleen ja vesijuoksemassa käyn varmasti.

Yhden tammikuun viikon juoksut harjoituspäiväkirjasta

Helmikuuhun mahtuu myös muuta mukavaa liikunnan lisäksi. Heti huomenna on luvassa pientä juhlaa arjen keskelle, kun meillä tulee mieheni kanssa taas yksi vuosi yhteiseloa lisää. Ensi perjantaina menen katsomaan Disney on ice- jääshowta pienen prinsessan kanssa. Hääpuvun korjausompelut aloitetaan lauantaina. Ystävänpäivänä meidän ihana karvakamu Remy täyttää jo kuusi vuotta. Samana päivänä juhlin ystävänpäivää kahden parhaan kaverini kanssa Helsingissä. Tuosta retkestä onkin hyvä aloittaa hiihtoloma. Helmikuu huipentuu muodostelmaluistelun SM-kisoihin helmikuun viimeisenä päivänä. Paljon kivaa ohjelmaa, joista varmasti tulee juttua myös tänne blogiin juoksujuttujen seuraksi.


Käsi kädessä on menty jo kahdeksan vuotta. Tulkoon niitä vielä monen monta lisää!Voih, tältä meidän koiruli näytti kotiutuessaan melkein kuusi vuotta sitten.


Mitkä olivat teidän tammikuun kohokohdat? Entä mitä odotatte eniten helmikuulta?

6 kommenttia:

 1. Kiva katsaus menneeseen ja tulevaan! Onnea vuosipäivänä <3! Hyvin on tullut lenkkiäkin juostua kaiken kiireen keskellä :) Tsemppiä helmikuuhun! Miten muuten sulla, pidätkö lepoviikkoja tai rytmitätkö jotenkin treeniä? Onko tästä ollut puhetta maraton-koulussa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiŧos! Siinähän se taas tuli yksi vuosi täyteen. Pidän lepopäiviä, mutta varsinaisia lepoviikkoja en ole ajatellut pitää. Niitä on kyllä nyt mulle tullut, kun olin tuolla matkalla ja niskat oli jumissa. Varmaan pidän pidempiä, kolmen tai neljän päivän lepotaukoja vielä keväällä.

   Poista
 2. Hyvältä kuulostaa sun tammikuun treenit ja noi teidän kultamitalit oli kyllä hieno juttu! :) Onnea vuosipäivästä!! Ihana pikku Remy! <3 Kivaa helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karoliina. Tuo kuva Rempulasta on mun lemppari. Varsinkin, kun heti ennen kuvaa se oli pissinyt tuonne parvekelautojen väliin. Näyttää niin syyttömältä kuvassa :)

   Poista
 3. Hyvää Vuosipäivää! :) musta saat pitkisseuraa joka viikko jos haluat!:D paitsi 12.2-> viikon ajan tatskan vuoksi. Ihana Remy, söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Me ollaan tämä viikonloppu Tampereella, mutta varmasti mennään taas yhteislenkillä.

   Poista