tiistai 3. helmikuuta 2015

Jalat jumissa

Tiistaina aamulla töihin kävellessä mietin, että miksi jalat ovat jumissa? Tajusin, että olin juossut aika paljon lähipäivinä. Perjantaina vetäisin 5*500 metrin vedot ja alku ja loppuverkat. Lauantaina juoksin kympin lenkin ja sunnuntaina tarvottiin Kristan kanssa loskassa 17 km. Maanantaina juoksin noin 12 km lumihangessa. Vaihtelevat sääolosuhteet ovat tehneet juoksualustasta raskaan. Reidet ja pohkeet ovat jumissa. Toki 45km neljään päivään on mulle aika paljon myös.

Tiistaina oli vielä maratonkoulu, jossa meillä oli taas tekniikkatreenit. Juoksua tuli yhteensä noin kuusi kilometriä, mutta tekniikkahyppelyiden jälkeen pohkeet huusivat armoa! Illalla tein venyttelyt ja rullailut. Nyt olenkin pitänyt kaksi päivää juoksutaukoa ja se on kyllä tehnyt hyvää. Vapaa-aikaani olen kuluttanut mm. Vaatehuoneen siistimisellä. Pohkeet ovat edelleen juntturassa, mutta reidet ovat palautuneet. Täytyy jatkossa kiinnittää enemmän huomiota vapaapäivien säännöllisyyteen. Huomenna taas töppöjalkaa toisen eteen ennen illan Disney-showta.

Viikonloppu meillä kului Tampereella. Siellä olisi siis tarkoitus juosta viikon pitkis vieraammissa maisemissa. Tänään tuli muuten postissa uusin Juoksijalehti, joten siitä tulee juttua taas lähiaikoina. Nyt toivettelen kaikille kivaa torstai-iltaa. Minä vetäydyn tästä yöpuulle.


2 kommenttia:

  1. Minullakin on lähipäivinä reidet olleet vähän tavallista tukkoisemmat. Johtuu varmaan juurikin tuosta lumessa tarpomisesta. Kevättä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumi on kyllä kiva, mutta minäkin odotan jo kevättä ja erityisesti sitä, ettei enää tarvitse juoksutakkia.

      Poista