torstai 12. helmikuuta 2015

Juoksemisen riemu

Tänään taas pääsin lenkille flunssan jälkeen. Kovasti lenkkitossut houkutti jo keskiviikkona ja torstaina, mutta olen kovin altis jälkitaudeille, joten päätin parantua kunnolla. Tänään olo oli jo niin hyvä, että uskaltauduin kevyelle hölkälle.

Jo treenitrikoiden jalkaan vetäminen oli ihanaa. Ulkona satoi räntää ja oli pimeää, mutta minä hymyilin. Hymyilin koko lyhyen lenkin ajan. Jalat tuntuivat kevyiltä ja kurkku oli enää vain hieman karhea. Viisi kilometriä taittui helposti ja olisi tehnyt mieli juosta pidempäänkin.Mulla alkoi tänään muuten hiihtoloma. Joku voisi ajatella, että taas opettajilla on loma. Minä kuitenkin koen jo taas sen ansainneeni. Työstäni en viitsi vaitiolovelvollisuuden vuoksi juuri puhua, mutta se on aika raskasta, vaikkakin myös palkitsevaa ja mielenkiintoista. Teen töitä autismin kirjon lasten kanssa. Näihin joululoman jälkeisiin viikkoihin on opetuksen lisäksi mahtunut mm. Yksi kunnon potku vatsaan, muutamat holdaukset, monet raivarit ja lentävät sakset, puheluita ja wilmaviestejä vanhemmille sekä uuden opetussuunnitelman laatimista. Viikon loman jälkeen jaksaa taas. Lomasuunnitelmiakin on. Aion juosta, juosta ja juosta ;)

Kivaa viikonloppua lukijat ja erityisesti ihanaa ystävänpäivää jokaiselle. Mun ystävänpäivä kuluu turistina Helsingissä kahden parhaan ystäväni kanssa. Jeah!

5 kommenttia:

 1. Kiva, että olet taas juoksukunnossa! Ja tosiaan, on toi loma ansaittu. Itekin olen ollut paljon töissä koko alku vuoden ja sijaistanut monessa eri koulussa, joka tuo oman lisänsä, kun ei tunne taloa ja oppilaita. Opettajan työ on muutenkin tosi intensiivistä ja koko ajan pitää olla valppaana. Nauti siis lomasta ja kivaa Helsinki-päivää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sijaistaminen on kyllä raskasta. Uusia tapoja ja uusia naamoja. Mutta on se kivaakin, kun saa nähdä eri käytäntöjä. Hyvää lomaa meille!

   Poista
  2. Niinpä. Onneks viime viikon olin taas tuolla mun vakkaripaikassa, jossa hommat on tuttuja ja tein ressuopen hommia. Luulen, että loppukeväästä siirryn kahden koulun taktiikkaan, kun tulee toiseen kouluun 2 vakkaripäivää ja sitä ennen varmaan sijaistelen sielläkin. Ja tonne mun vakkaripaikkaan on jo jonkin verran päiviä sovittuna.

   Poista
 2. Ihanaa viikonloppua ja ystävänpäivää! :) Pian juostaan taas yhdessä!

  VastaaPoista