tiistai 7. lokakuuta 2014

Motivaatiota postipaketissa

Alkuviikon treenit ovat sujuneet hyvin. Maanantaina juoksin kympin. Yritin tehdä lenkistä intervallityylistä. Välillä mentiin kovempaa ja välillä hiljempaa. Lopussa sain vielä hyvin tehot irti ja pääsin aika hyville vauhdeille. Tiistaina vuorossa oli pyöräilyä, kävelyä ja luistelua. Tänään oli salipäivä.

Maanantaina pyöräilin töistä suoraan postiin, jossa minua odotti pieni motivaatiopaketti. Olen urheiluvaateaddikti :) Tykkään ostaa uusia urheiluvaatteita ja katsella niitä netistä. Muut vaatteet eivät niinkään kiinnosta. Urheiluvaatteissa mulle tärkeää on hyvä laatu ja mukavuus. Lisäksi tykkään värikkäistä vaatteista. Etsin usein tarjouksia, enkä juuri koskaan osta mitään normaalihintaisia. Kengissä tietty teen tässäkin asiassa poikkeuksen. Tilasin XXL:n verkkokaupasta heijastinliivin, josta kerroin jo edellisessä postauksessani. Samalla bongasin myös pari hyvää tarjousta seuraavista tuotteista. Kyllä näissä vermeissä taas jaksaa rutistaa pari tiukkaa salitreeniä.


Olen ihastunut korallin punaiseen väriin urheiluvaatteissa. Voi kunpa töissäkin voisin vaan olla juoksuvaatteissa joka päivä kuten liikkamaikat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti