tiistai 14. lokakuuta 2014

Fitbit- päivittäinen liikuttajani

Joko teillä on aktiivisuusmittari? Tuo uusin ihmisten liikuttaja! Minä sorruin ostamaan omani kesän Amerikan reissulta (kun halvalla sai!). Nykyään siis jokapäiväinen ranteeni somistaja on Fitbit- aktiivisuusmittari, joka mm. Laskee päivittäiset askeleeni ja kulutetut kalorit.Olen säätänyt omaan laitteeseeni päivätavoitteeksi 12000 askelta. Tuo määrä minun pitäisi siis saavuttaa silloinkin, kun en käy juoksemassa. Totesin, että 10000 askelta tulee täyteen helposti työpäivän ja koiranulkoilutuksen merkeissä, joten lisäsin hiukan askelmäärää. Olen niin kilpailuhenkinen, että minun on tuo 12000 askelta joka päivä saatava (oikei, poikkeuksena nämä alkuviikon vatsatautipäivät). Voin siis sanoa, että minun tulee liikuttua enemmän aktiivisuusmittarin ansiosta.

Juoksupäivinä askeleet tulevat helposti täyteen ja menevät usein reilustikin yli. On kuitenkin kiva seurata, että saanko aktiiviminuutit täyteen noina päivinä. Lisäksi on kiva kerätä askeleita ja kilpailla omien Fitbit-kaverien kanssa kärkipaikasta Fitbit- sovelluksessa. Fitbit-appsi onkin näppärä ja toimii hyvin ainakin iPhonessa ja iPadilla. Sovellukseen voi halutessaan lisätä myös päivän aikana syödyt kalorit, jos haluaa.Oman aktiivisuusmittarini valitsin ihan puhtaasti ulkonäöllisistä syistä. Miehelläni on Polarin Loop, joka oli mielestäni ominaisuuksiltaan tosi kiva, mutta mun kapeaan ranteeseen se näytti isolta. Fitbit on kapeampi ja sirompi ja se pysyy kivasti paidan hihan alla piilossa esim. Töissä. Appsin avulla nään mielestäni kaikki tarpeelliset asiat, joita aktiivisuusmittariltani vaadin.

Mitä mieltä te olette näistä trendimittareista?

2 kommenttia:

  1. Mä toivoin Loopia viime vuonna joululahjaksi mutta olivat joka paikasta loppu ku mies sitä metsästi. Olis kyllä ihan hauska kapistus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Josko pukilta sitten tänä vuonna sellainen löytyisi :)

      Poista