maanantai 15. syyskuuta 2014

Uusia tuulia

Kuten ensimmäisessä postauksessani kirjoitin, olen harjoitellut Vauhtisammakon juoksukoulussa vuoden verran. Sain sieltä paljon hyviä vinkkejä ja treenit olivat tehokkaita. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että kaipaan jotain uutta. Tavoitteenani on juosta toinen maraton ja valmistautua siihen paremmin kuin ensimmäiseen. Lisäksi tavoittelen puolimaratonia alle kahden tunnin. Toiveet ovat ihan perusjamppatasoa, mutta mulle ne ovat isoja tavoitteita. Näillä töppöjaloilla ei kovin kovaa kipitetä :)

Olenkin nyt ilmoittautunut Turun urheiluliiton maratonkouluun, joka alkaa marraskuussa. Siellä odotan saavani henkilökohtaista ohjausta. Juuri nyt olen todella innoissani uudesta juoksuvalmennuksesta ja en millään malttaisi odottaa marraskuuta.

Juuri nyt päätin pitää parin viikon juoksutauon ja käydä hierojalla pari kertaa. Vasen takareisi on kipeytynyt. Saliharjoittelua jatkan tänään uudenlaisella ohjelmalla ja tavoitteena on myös katsoa, mitä suuhuni laitan. Pienimuotoinen elämäntaparemontti siis käynnistymässä. Ja tottakai juoksen ennen marraskuuta, kun reisi on taas kunnossa. Lähinnä pyrin ylläpitämään tämän herkistä juoksukuntoani marraskuuuhun ja lähteä sitten kasvattamaan kuntoa uusin eväin.
6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa hyvältä! Innolla jään seuraamaan, mitä oppeja saat juoksukoulusta.

  VastaaPoista
 2. Ilmoittauduin Vauhtisammakon juoksukouluun kesällä ja tiistaina oli ensimmäiset yhteistreenit! Treenit todellakin oli tehokkaat ja keskiviikkona oli pakarat kipeinä! :) Onko maratonkoulussa yksilö- vai ryhmävalmennusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sammakkouraan! Siellä on kyllä kivaa. Missä kaupungissa sammakoit? Maratonkoulu on enemmän yksilökohtaisempaa valmennusta, mutta ryhmätreenitkin on kerran viikossa, onneksi! Ryhmässä treenaaminen on vain niin kivaa. Siitä tykkäsin sammakoissakin.

   Poista
  2. Helsingin kuntoilijoissa sammakoin. Ryhmätreenit on tosi kivoja ja on mahtavan näköistä kun 50 ihmistä juoksee Helsingissä parijonossa! :)

   Poista
  3. Hieno homma! Mekin saatiin monesti kannustusta, kun juostiin letkassa pitkin Turkua isolla porukalla. Toivottavasti törmätään jossain juoksutapahtumassa ensi vuonna. Tsemppiä treeneihin!

   Poista