sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Salil eka, salil vika

Toinen viikko uudella saliohjelmalla ja uudella ruokavaliolla on aluillaan. Viime viikolla tuli kyllä lihakset kipeiksi ja saliharjoittelu tuntui tehokkaalta. En ole juuri koskaan tykännyt saliharjoittelusta, mutta nyt teen enemmän circuit-tyylistä harjoittelua ja se on kivaa. Painoja ohjelmassa käytetään vain vähän. Lähinnä liikkeet tehdään oman kropan painoilla. Tykkään siitä, että saan hien kunnolla pintaan ja sykkeen ylös.

Uusi ruokavaliokin on ollut helppo ja sopinut minulle. Saan syödä siinä monipuolisesti kaikkea. Minulle ei sovi esim. Karppaus, jossa hiilareita ei sallita. Tärkeää on, että jaksan myös harjoitella. Ostin myös Detox-teetä ja sen ansiosta en ole kaivannut juuri makeaa. Tavoitteenani on hiukan kiinteytyä ennen ensi kevään suurta päivääni. Varmasti se auttaa myös parempiin juoksusuorituksiin. 

Tänään salilla rehkin mm. Burpee-liikkeiden, askelkyykkyjen ja hyppynaruhyppelyiden parissa. Hiki tuli taas ja jalat tärräävät. Treenin lopuksi kokeilin foam rolleria, jota ystävällinen lukija minulle suositteli. Reiden ulkosyrjät olivat kyllä tosi jumissa. Täytyy siis rullata jatkossakin.

Nyt käperryn sohvalla viltin alle. Inhottava, sateinen ja kylmä ilma on ollut tänään. Toivottavasti loppuviikosta saataisiin vielä aurinkoakin. Kivaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti