tiistai 11. heinäkuuta 2017

Kohti seuraavaa haastetta

Paavosta on nyt kulunut hiukan yli viikko. Palautuminen sujui hyvin ja pikkuhiljaa olen aloittamassa seuraavaan haasteeseen harjoittelemista. Tämän vuoden toisen puolikkaan meinaan juosta syyskuun alussa Tampereella Tampereen puolimaraton-tapahtumassa.

Jos haluan parantaa aikaa, olisi juostava alle pari pitkää pitkistä ja tehtävä myös vauhtikestävyystreeniä. Lisäksi haluaisin saada pari imetyksen lopettamisen jälkeen kertynyttä kiloa pois vartalosta. Lihaskuntoa jalkoihin ja keskivartaloon on myös suunnitteilla. Suurin este harjoitteluun on edelleen tuo autotallin ja pihan rakentaminen, joka syö kaiken vapaa-ajan. Toivotaan, että edes hiukan saisin ajasta syyskuussa pois.

Harjoittelumotivaatio on kyllä kohdallaan. Ennen Paavoa voitin juoksujalkaa-blogin arvonnassa (kyllä, arvonnoissa on näköjään mahdollista voittaa!!) Kari Traa-setin, jossa oli juoksupantoja, juoksuhanskat ja juoksusukat sekä ihana urheilukassi. En ole ostanut itselleni pitkään aikaan mitään enkä varsinkaan mitään urheiluvaatteita, joten tämä paketti osui suoraan urheilusuoneen ja toi osaltaan myös motivaatiota. Oonko ainut, joka saa uusista urheiluvaatteista lisää treenimotivaatiota?Muuten elämä rullaa vauhdilla eteenpäin! Viime viikonloppuna katkaisin napanuoraa fanittamalla Ultra Brata Ruisrockissa. Tällä viikolla vieraillaan Puuhamaassa oman murun ja kummitytön kanssa sekä valmistellaan viikonlopun 1v-synttäreitä. Oikeasti, mun lapsi on pian vuoden! Mitä ihmettä 😁? Ensi viikolla saadaan kotiin odotettuja vieraita, kun tyttäremme Amerikassa asuvat kummit tulevat kylään 😊 Ja jossain välissä olisi tarkoitus karata lenkillekin ja nauttia kesäpäivistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti