perjantai 11. joulukuuta 2015

Motivaatio-ongelmia

Syksyn eka kunnon flunssa on tullut sairastettua ja siksi on ollut myös hiljaiseloa täällä blogin puolella. Hiljaiseloon on lisäksi vaikuttanut pieni juoksumotivaatiopula, mitä on ollut muutaman viikon havaittavissa. Koko ajan on pimeää ja lenkit kulkee samoja polkuja. Pitäisi keksiä uusi reittejä. 

Juoksutreeniä ylläpitää onneksi maratonkoulu, jossa meillä on treenit aina tiistaisin. Lisäksi suuri apu juoksemiseen on Krista, jonka kanssa kävin juoksemassa ekan flunssan jälkeisen lenkin tällä viikolla. Taas oli niin piristävä lenkki, sillä lenkin aikana pystytään puhumaan tosi syvällisistäkin asioista. Meidän yhteislenkit on terapiaa parhaimmillaan. Tällä kertaa sain Kristalta myös joulujuoksusta ylijääneen pipon :)
Muuten elo on aika kiireistä. Koulussa on tietysti kiire ja paljon työtä näin joulun alla. Viikon päästä saan lähettää lapset lomille ja rauhoittua itsekin jouluun. Loma on jälleen tervetullut ja odotettu. Taloprojekti etenee ja ennen joulua olisi tarkoitus laittaa rakennuslupahakemukset vireille. Ensi vuonna joulua saatetaan viettää uudessa kodissa. Luistelussa on pieni kisabreikki. Alkukausi on ollut meille hyvä ja olemme tällä hetkellä kauden tuloksissa ennätyksellisesti sijalla viisi. Tästä on taas hyvä jatkaa valmennustyötä. Nämä muut elämäni osa-alueet ovat pitäneet minua sen verran kiireisinä, että lenkeille on löytynyt tilaa vain kolmena päivänä viikossa. Nyt pitäisi miettiä ensi kauden tavoitteet, jotta alkaisi motivaatio silläkin saralla kasvaa.

1 kommentti:

  1. Ootpa söötti tuon pipon kanssa :) Mennään taas pian yhdessä lenkille! <3

    Ei kolme lenkkiä viikossa ole minusta yhtään "vain".. sehän on jokatoinen päivä kuitenkin :)

    VastaaPoista