keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Joulujuoksu 5.12.

Tämä postaus on puhtaasti mainospostaus. Mainos kuitenkin liittyy juoksuun ja siihen liittyy paljon hyvää tahtoa ja mieltä, joten suosittelen lukemaan eteenpäin.

Oletkin ehkä kuullut Pelastakaa lapset ry:n vuosittaisesta joulujuoksusta. Tänä vuonna kyseinen päätempaus järjestetään 5.12. Helsingissä. Tämän juoksun sääntöihin kuitenkin kuuluu, että sen voi juosta missä vain ja siksipä muutamat turkulaiset juoksubloggaajat ovat lyöneet hynttyyt yhteen ja päättäneet tempaista tänne Turkuun oman joulujuoksun. Turun joulujuoksun idean äiti on juoksukaverini Krista ja hänen tapahtuma postauksen löydät alla olevasta osoitteesta.


Turun joulujuoksu pidetään 5.12. Klo 14.00 ja lenkin pituus on joko 5km tai 10km valintasi mukaan. Juoksu lähtee valtakunnan ykkösjoulukuusen juurelta eli Turun Tuomiokirkon pihalta. Mukaan pääset lahjoittamalla haluamasi summan Pelastakaa lapset ry:lle osoitteessa www.joulujuoksu.fi. Itse olen monena vuonna laittanut joulukorttirahat hyvänteväisyyteem ja Pelastakaa lapset ry on hyvä kohde. Rahoilla tuet mm. Lastenkotien toimintaa. Porkkanana vielä, että jaossa on pipoja muutamille juoksijoille. Ilmoittaudu mukaan siis heti!

Itse en harmikseni pääse osallistumaan, sillä kyseinen viikonloppu kuluu luistelukisoissa. Onneksi joulujuoksun voi suorittaa myös itsenäisesti, joten enköhän minäkin juokse kympin Pelastakaa lapset ry:n hyväksi (sukulaisten ei tarvitse tänäkään vuonna odotella kortteja). Toivottavasti juuri sinä pääset kuitenkin mukaan joko Helsingin tai Turun tapahtumaan. Turun tapahtumasta on olemassa myös facebook-tapahtuma, josta löydät ajankohtaisinta tietoa tapahtumasta. Ja jos et pääse mukaan tapahtumaan tapahtumapäivänä, niin tee kuten minä ja hölkkää itseksesi hyvän asian puolesta lahjoittamalla rahaa joulujuoksun sivuilla.


1 kommentti:

  1. Eikä ne joulukortit välttämättä muutenkaan löytäisi perille ;,D Harmi kun et pääse mukaan mutta kiva kun osallistut itsenäisesti kuitenkin :)

    VastaaPoista