lauantai 19. syyskuuta 2015

Tilannepäivitys

Viikko sitten piti aloittaa taas kunnolla juokseminen ja lenkkeily. Polvi tuntuu hyvältä ja uskoisin sen kestävän säännöllisen harjoittelun. Olin odottanut kovasti viime sunnuntain yhteislenkkiä, mutta sitten iski syksyn eka tauti päälle ja viikon liikuntakielto. Huomenna onneksi pitäisi päästä taas urheilemaan.

Maratonin jälkeen olen miettinyt tavoitteita. Tänä vuonna olen saavuttanut melkein kaikki itselleni laaditut tavoitteet. En voisi olla tyytyväisempi. Jos joku olisi vuosi sitten kertonut minulle, että alitan 1.55.00 puolimaralla komeasti, niin tuskin olisin uskonut. Olen juossut tänä vuonna kolme puolikasta ja parantanut jokaisella aikaani. Olen juossut ennätykseni maralla ja kympillä. Aika mahtava kisakausi siis kaikista polvivaivoista huolimatta. Silti tekisi mieli vielä kisata kerran ennen seuraavaa peruskuntokautta. Ajattelin osallistua eilisiin Ruissalojuoksuihin, mutta tauti sotki suunnitelmat. Niinpä perjantaina laitoin ilmoituksen sisään Hangon itämerijuoksuun.

Hankoon saan mukaan muutaman ystävänikin. Ensin meillä oli tarkoitus suunnata tällä porukalla Tartoon juoksemaan, mutta matkaan tuli mutkia. Onneksi sentään päästää Hankoon. Minä ilmoittauduin kympille, sillä en halua itselleni paineita juoksusta. En halua enää lähteä kisaan miettien, että kestääkö polvi maaliin. Hangosta lähden hakemaan rennon juoksun, johon on hyvä päättää kisakausi. Kiva lähteä nauttimaan päivästä ystävien kanssa. Polven tiedän kestävän mukana.Hangon juoksu on jo kahden viikon päästä. Sen jälkeen lähdemme häämatkallemme, jonka jälkeen aloitan uuden PK-kauden. Pian on siis tämä kisakausi takana ja on aika suunnata katseet tulevaan. Sitä ennen kuitenkin valmistaudun kympille. 

4 kommenttia:

 1. Hyvää juoksua Hankoon. Hieno kausi sulla ollut. Itsekin saanut 2/3 matkasta enkat mutta mara jää nyt sit odottamaan. Tuskin sieltä olis enkkaa tullutkaan jos olisin tällä treenillä ja kunnolla lähtenyt juoksemaan. Ehkä ens vuonna sitten.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vitsi mäkin mietin tuota pieleen mennen turku city maratonin jälkeen! Pitää ihan tosissaan harkita vielä osallistumista..

  VastaaPoista
 4. Hangossa on kuulemma ihana reitti! :) Ilmottele kun oot taas yhteislenkkikunnossa :)

  VastaaPoista