keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Kisaturismia ja kummitouhuja

Lupailin viime postauksessa kirjoitella tulevasta viikonlopusta. Viikonloppu tulee olemaan täynnä kivaa ohjelmaa. Luvassa on jälleen kisaviikonloppu, mutta tällä kertaa kisaturistin ja huoltojoukon roolissa. Lisäksi musta tulee virallisesti ekaa kertaa kummitäti, kun pääsemme juhlimaan kummityttöämme.

Lauantaina auton etupyörät käännetään taas kohti Helsinkiä ja Kaisaniemen puistoa, jossa järjestetään Tough Viking- niminen estejuoksutapahtuma. Mieheni on menossa sinne yhdessä parhaan ystävänsä kanssa. Minusta ei siihen kisaan olisi, sillä luvassa on neljä kylmävesiestettä ja en tykkää yhtään kylmästä vedestä saati märissä vaatteissa juoksemisesta. Esteet ovat muutenkin hurjan kuuloisia. Kaisaniemen reitti on 12km pituinen ja sisältää ilmeisesti parisenkymmentä estettä. On kuitenkin kiva olla kerrankin kisaturistina tapahtumassa. Tämä tapahtuma on varmasti mielenkiintoinen seurattava yleisöllekin.Helsingistä jatkamme matkaa Tampereelle, jossa sunnuntaina juhlimme pientä kummityttöämme. Meistä tulee ekaa kertaa kummeja ja olen todella innoissani kummitätiydestäni. Lahjaksi on hommattu Pikku Myy-kummikehys sekä ylisöpö vaate Marimekolta. Sunnuntaista tulee tunteellinen päivä.

Kirjoittelen raporttia Tough Vikingistakin. Onko joku teistä tulossa Tough Vikingiin?

2 kommenttia:

  1. Olisin kyllä halunnut nähdä moisen kisan, en tosin itse osallistua :D Menee lauantai ystävättären avec -roolissa :) Kummitädille kauniita ristiäisiä <3

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä miehelle kisaan!:) ota paljon kuvia! Ja ristiäisiin vedenkestävää ;)

    VastaaPoista