keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

HHM

Lauantaina mulla on jälleen kisat, kun vuorossa on Helsinki Half Marathon. Olen ilmoittautunut tapahtumaan jo hyvän aikaa sitten. Jos olisin tiennyt polvikivuista, en varmasti olisi tapahtumaan lähtenyt, mutta nyt kuitenkin sinne menen. Juoksutaukoa tuli yhteensä yli neljä viikkoa ja olen melko varma, että se näkyy tuloksessani. Mulle kuitenkin jokainen maaliin juostu tapahtuma on voitto, joten mielummin himmaan vauhdissa, jotta polvi kestää maaliin asti. Polvi on nyt ollut jo aika hyvä, mutta 21km on pitkä matka. Jos kipu palaa, niin luulen, että on pakko keskeyttää ekaa kertaa.

Valmistaudun puolikkaalle eri tavalla kuin yleensä. Olen tällä viikolla juossut jo maanantaina ja tiistaina ja tänään käyn myös juoksemassa. Puolikas olkoon tämä viikon pitkis :) Yleensä teen tapahtumaviikoilla kevyemmän treenin, mutta nyt haluan polvelle kilsoja alle. 

Muuten tämä eka lomaviikko on kulunut täällä maalla mökkeillessä. Äitini oli leikkauksessa ja olen täällä heidän kesäasunnossaan hänen hoitajanaan. Tämän viikon lenkeillä olen mm. Nähnyt peuroja enemmän kuin autoja! Tulen huomenna kotiin ja aloitan kisavalmistautumisen lisäksi pakkaamisen, sillä lähdemme Roomaan häämatkalle lauantaina juoksun jälkeen. Lupasin miehelleni, että juoksukengät eivät pääse matkalaukkuun. Matkan jälkeen aloitan taas tiukemman treenin kohti Paavo Nurmen puolikasta ja HCM:ää.

Onko muita HHM:lle tulijoita?


5 kommenttia:

 1. Tsemppiä HHM:lle! Ja oikein mukavaa häämatkaa!

  VastaaPoista
 2. Tsemiä juoksuun! Toivottavasti polvi kestää!
  Hyvää häämatkaa ja lomaa! Täälläkin kesäloman ensimmäinen päivä, ja ihana on herätä mökiltä kiireettömänä!

  http://liikunnaniloa1.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, että kestää. Kiitos. Ihanaa lomaa sinullekin.

   Poista
 3. Toivottavasti juoksu sujuu kivuitta. Tsemppiä! :) ja tietysti ihanaa häämatkaa! Koitetaan nyt joku lenkki ehtiä juosta yhdessä ennen Paavoa :)

  VastaaPoista