lauantai 9. toukokuuta 2015

<3

"Sä tulit mun uniin, mun päiväkirjaan. Sä tulit mun suunnitelmiin possunpunaisiin. Nyt me mennään naimisiin viikon päästä lauantaina. Me mennään naimisiin ja ollaan yhdessä, yhdessä aina."Melkein kaikki alkaa olla valmista. Yli vuoden odotus on vaihtunut viikoksi. Aika kuluu nopeasti. Pari päivää enää ja olen ihanan miehen rouva. Viime viikolla papin tapaamisessa pappi pyysi minun kehumaan miestäni. Sanoin ensimmäiseksi, että ihaninta on se, miten hän uskoo minuun. Se, miten hän uskoo esimerkiksi siihen, että pystyn juoksemaan uusia ennätyksiä, selättämään maratonin, voittamaan pelkoni, ylittämään itseni. Se on juuri se asia, miksi pystyn tekemään niitä asioita. Se, että hän uskoo minun pystyvän silloin kun en edes itse usko.

Ensi lauantaina, kun monet juoksijat taivaltavat HCR:n reittiään (tsemppiä kaikille sinne suuntaaville), minä astelen alttarille. Vajaan yhdeksän vuoden suhteemme saa arvoisensa kruunun. En pysty sanoin kuvailemaan, kuinka kiitollinen ja onnellinen olen. Isojen juhlien järjetäminen ei ole minun juttuni, mutta olen varma, että yhdessä rakennettu hääjuhlamme tulee olemaan ikimuistoinen. On mukavaa, että suurimmat järjestelyt ovat takanapäin ja pystyn nyt nauttimaan häistämme ja alkavasta avioliitostamme. 

Olemme kokeneet yhdessä jo paljon. Melkein yhdeksään vuoteen mahtuu niin ylä- kuin alamäkiä. Uudet seikkailut odottavat. On ihanaa jakaa se kaikki sielunkumppanin kanssa. Meidän matkalla on alkamassa uusi luku avioparina. Tällä hetkellä vain se merkitsee. 

P.S. Blogiin tulossa juoksujuttuja taas, kun poksahdan takaisin lenkkareihini täältä rakkauden kuplasta. Sitä ennen kehotan seuraamaan yhtä elämäni tärkeintä päivää instagramiin välityksellä.

P.P.S. Onnea äidit, ihan jokainen. Alla oleva kuva on omalle äidilleni. Löysin sen ISU:n sivuilta.

6 kommenttia:

 1. Olipa kauniisti kirjoitettu 😊 Ikimuistoista juhlapäivää tulevalle rouvalle!

  VastaaPoista
 2. Voi mua alkoi itkettää :D teidän päivästä tulee varmasti upea♡ Nauttikaa!

  VastaaPoista
 3. Ah ihanaa - nautinauti ja nauti. <3

  VastaaPoista
 4. Ihana kirjoitus <3 Täällä tippa linssissä sai lukea. Ihanaa, kun joillakin on tuollaista rakkautta. Paljon onnea molemmille :)

  VastaaPoista