sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Juoksukuulumisia

Häähumusta selvitty! Ja jalat on palautettu korkkareista takaisin juoksukenkiin. Tällä viikolla olen juoksennellut kolme lyhyttä lenkkiä ja polvi on vihdoin ollut lähes kivuton. Telakalla meni kolme viikkoa ja valitettavasti sen huomaa myös juoksukunnossa.

Mulla on seuraava puolimaraton 6.6. Helsinki half maratonilla. Näillä näkymin pääsen juoksemaan sinne, jes! On kiva osallistua tapahtumaan, mutta kuntotaso hiukan jännittää. En tiedä, pystynkö parantamaan Prahan tulostani. Varmasti silti lähden kokeilemaan kahden tunnin alitusta. Katsotaan sitten, että kestääkö kunto ja polvi.

Ensi viikolla yritän juosta kovan viikon. Täytyy myös muistaa venytellä kunnolla, jotta polvi pysyy kivuttomana. Ensi viikko on myös viimeinen työviikko ennen kesälomaa! Kesäloma on todella tervetullut ja odotan sitä jo kovin. Toivottavasti pystyn lomalla harjoittelemaan kivuttomasti, koska kesällä aikataulujen puolesta pystyn juoksemaan enemmän kuin muuten.


On muuten ihana juosta juuri tällä hetkellä. Kaikkialla on niin vihreää. Kevään vihreä on ehdottomasti lempivärini. Kivaa viikkoa!

3 kommenttia:

 1. Hieno homma että juoksu kulkee taas! 👍🏻 meinaatko mennä Helsinkiin yöksi, kattoin että aika aikainen lähtö on puolikkaalla. Mua meinaan alkoi myös kiinnostaa tuo... Saapa nähdä saanko hoidettua itseni sinne. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siellä on tosiaan aikainen lähtö, liian aikainen mulle. Yritetään päästä jonkun kaverin luo punkkaamaan yöksi, koska muuten täältä saisi lähteä matkaan jo aamuyöstä. Ja Salla mukaan vaan. Se on varmasti kiva tapahtuma.

   Poista
 2. Kiva että polvi on jo parempi :) tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista