sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hyvää uutta vuotta!

Joulu tuli vietettyä perhepiirissä rentoutuen. Oli ihanaa vain olla ja pysähtyä. Koko syksy on menty sen verran kovalla syklillä rakennusprojektin ja töiden suhteen, että rentoutuminen oli paikallaan. Joulun jälkeen loma jatkui ja oli kiva käydä ajan kanssa erilaisissa rakennusliikkeissä. Mun lempparishoppailuliike on nykyään rautakauppa, mikä on hiukan huolestuttavaa :) 

Uutta vuotta otettiin vastaan mun työkaverin luona rauhallisesti. Vuoden eka lenkkikin tuli juostua heti vuoden ensimmäisenä päivänä Kristan kanssa. Juttu kulki tällä(kin) kertaa juoksua paremmin, mutta mukavaa oli. Nyt on aika kovat pakkaset päällä. -15 astetta on mulle ehdoton juoksuraja ja sen jälkeen siirryn sisäliikuntaan. Uintia olen ainakin ajatellut, jos pakkaset alkavat paukkua.

Maanantaina loppuu loma ja arki alkaa taas. Uusi vuosi alkaa luistelun puolella räväkästi, sillä heti loppiaisena on seuraavat kisat. Tammikuussa on luvassa myös tämän vuoden KV-kisa tällä kertaa Salzburgissa. Rakennusprojektissa ollaan siinä vaiheessa, että odotellaan rakennuslupaa myönnettäväksi ja sitten alkaa ihan oikeasti tapahtua paperin pyörittelyn sijaan. Juoksukoulu on vielä ensi viikon tauolla, mutta sitten sekin jatkuu.

Vuosi 2016 tulee olemaan meille kiireinen, sillä talon rakennus vie aikaa. Tämä vuosi on kuitenkin tehty unelmista ja niiden toteuttamisesta sekä muutoksista. Oikein hyvää uutta vuotta kaikille.

1 kommentti: